Domovská stránka > J > Jak Se Pozná Bourané Auto?

Jak se pozná bourané auto?

Prvním viditelným znakem bouraného automobilu jsou nesourodé spáry mezi jednotlivými díly karoserie. Zvláště škvíra mezi předními a zadními dveřmi by se neměla rozšiřovat ani zužovat. Dalším vodítkem může být spára mezi kapotou a blatníkem. Na obou stranách automobilu by totiž měla být stejnou šířku.

Přečtěte si více

Jak poznam vybavu auta?

Výbavu vozu, včetně PR kódů zjistíš jedině podle VIN - viz jeden ze starších příspěvků. Buď ti to tady nějaká dobrá duše zjistí, nebo zkus nějaký škodovácký servis, anebo si udělej registraci a zaplať přístup do erWinu. Kde Overim VIN číslo? A kde číslo VIN najdete? Samozřejmě je uvedené v technickém průkazu, ale VIN kód bývá u moderních aut také v levém dolním rohu pod čelním oknem.

Může se také zeptat, jak najít majitele auta podle spz?

Zjištění majitele vozu podle SPZ není možné

Tyto choulostivé informace má k dispozici pouze policie, pojišťovna a registrační úřad – legální cestou se k nim jen tak nedostanete. TIP: Pokud s vozidlem dlouho nejezdíte, můžete uložit značky do depozitu a ušetřit tak na povinném ručení.
Jak zjistit majitele automobilu? Jméno majitele vozu tedy není možné zjistit ani z legislativního hlediska. Tyto citlivé informace má k dispozici pouze policie, pojišťovna a úřad, u něhož je daný automobil registrován.

Jak zjistit majitele vozidla podle jména?

Legální cesta, kterou byste se na základě registrační značky dopátrali jména konkrétní osoby, totiž neexistuje. Choulostivé informace, jako je například jméno a příjmení majitele vozu, má totiž k dispozici jen policie, pojišťovna a úřad, na kterém je vozidlo zaregistrováno. Můžete se také zeptat, jak zjistit skutečný stav tachometru zdarma? Kupujete ojeté auto a chcete si u něj ověřit skutečný stav najetých kilometrů? Nově vám to umožní zdarma aplikace ministerstva dopravy. Po zadání VIN a čísla protokolu o provedené technické prohlídce zaznamenaného v technickém průkazu se zobrazí informace o stavech počítadla ujeté vzdálenosti vozidla (tachometru).

Jak zjistit puvod auta?

Kontrolu vozu pomocí VIN kódu lze provést jednoduše on-line pomocí systému AUTOTRACER na stránkách www.zkontrolujsiauto.cz. Jedná se o největší databázi záznamů o ojetých vozidlech v ČR. Pokud jde o to, jak zjistit puvodni cenu auta? Tuzemští motoristé si mohou nově zjistit bezplatně orientační cenu svého ojetého vozu podle výrobního čísla VIN. Aplikaci vyvinula firma Caara.cz spolu se společností Cebia, které se zabývá prověřováním původu vozidel. Dosud fyzické osoby v Česku podobný nástroj neměly. Vyplývá to z informací společnosti Caara.

Jak zjistit jestli je auto Odhlasene?

Informace z registru vozidel získáte nejjednodušeji na webu www.zkontrolujsiauto.cz po zadání VIN kódu. Ve výpisu historie vozu získáte data z registru vozidla přehledně znázorněna.

By Ella

Jak psát algoritmy? :: Jak zjistit vybavu auta podle VIN?
Užitečné odkazy