Domovská stránka > V > V Čem Spočívá Princip Webu?

V čem spočívá princip webu?

Webová stránka je vytvořena pomocí jazyka HTML (v textu neviditelné značky), jehož vzhled je definován kaskádovými styly (CSS), a který se může dynamicky měnit pomocí JavaScriptu (tzv. dynamická webová stránka). Webová stránka obsahuje kombinaci textu, grafického a multimediálního obsahu (obrázky, video, zvuk).

Přečtěte si více

Kdy se poprvé objevily WWW stránky?

srpen 1989) Tim Berners-Lee dnes vede World Wide Web Consortium (které sám založil), jehož členové společně s veřejností vyvíjejí webové standardy. Zároveň je v čele Nadace World Wide Web, která se snaží zpřístupnit web co nejvíce lidem po celém světě. Můžete se také zeptat, co je to zkratka tuv? TÜV (zkratka pro Technischer Überwachungs-Verein, česky Technické kontrolní sdružení) je německé sdružení organizací, které se zabývají testováním výrobků všeho druhu, za účelem ochrany lidí a životního prostředí proti různým nebezpečím.

Co znamená STRX na Snapchatu?

Když ti tedy někdo pošle na Snapchatu písmeno S, znamená to, že chce, aby sis s ním nepřestal chatovat. Stejný význam má taky slovo „streak”, zkratka „strx” nebo obrázek s nakresleným S. Obecně se považuje za vhodné na takovou zprávu odpovědět ještě ten samý den, kdy ji dostaneš - i kdybys měl zase poslat jenom S. Jak vznikají zkratková slova? Slabičné zkratky se nazývají také zkratková slova, protože se začleňují do věty jako slova ohebná. V hovorovém jaz. vznikají někdy zkratková slova z iniciálových zkratek příponou, např.: Občanská demokratická strana: ODS > ódéeska; Škola uměleckých řemesel: ŠUŘ > šuřka.

Co znamená zkratka Mšmt ČR?

zkratka pro Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Jak se píše zkratka Kč? Tvoření iniciálových zkratek

Takto se zkracují např. víceslovné názvy států (ČR = Česká republika, SR = Slovenská republika, SRN = Spolková republika Německo), názvy různých institucí, organizací, podniků a jejich orgánů, organizačních jednotek, oddělení apod.

Pokud jde o to, co je vnitřní účetní doklad?

Vnitřní účetní doklady nebo tzv. obecné nebo interní doklady, slouží pro zaúčtování hospodářských operací uvnitř firmy. Mezi nejčastěji používané řadíme: příjemka – vystavíme při příjmů materiálu, zboží na sklad. A další otázka, jaké doklady vystavuje dodavatel? Při úhradě Faktury (daňového dokladu) v hotovosti vystaví dodavatel místo příjmového pokladního dokladu/stvrzenky o přijetí peněz zjednodušený daňový doklad. Znovu vyčíslí základ daně, daň a sazbu daně. To znamená, že vystaví daňový doklad na stejný případ dvakrát a správně by měl i dvakrát odvést DPH.

Co znamená v SMS JJ?

Význam: JJ = zkratka pro "jo jo" - vyjadřující souhlas. V podstatě je to synonymum pro "ano". Při anglicky psaném chatu může označovat "just joking" - volně přeložitelné jako "dělám si srandu" - způsob jak dát adresátovi vědět, že to, co jsem napsal není myšleno úplně vážně.

By Nicoline Eikleberry

Který telefon nabízí kvalitní příjem? :: Co jsou to zkratky?
Užitečné odkazy