Domovská stránka > J > Jaké Znamení Je Nejhodnější?

Jaké znamení je nejhodnější?

Ryby patří k nejmilejším a nejhodnějším znamením. Jde o vzor ctnosti a dobroty. Těžko byste hledali empatičtější a citlivější znamení než právě Rybu.

Přečtěte si více

Jaké znamení je agresivní?

Beran. Beran je známý jako jeden z nejvíce tvrdohlavých, impulzivních a agresivních znamení. Tito lidé nejsou prvoplánově zlí, ale pokud se s nimi dostanete do křížku, pravděpodobně souboj prohrajete. Jaké znamení je nejkrásnější? Podle mnoha astrologů a časopisů se nejpřitažlivější a nejkrásnější ženy rodí ve Štíru, Vahách a Vodnáři, ale také Rybách a Lvu. Samozřejmě, že různé zdroje vám poskytnou různé názory. Faktem však je, že některé moc krásné a atraktivní ženy mohou být skutečně narozeny v jistých znameních, která se shodují.

Můžete se také zeptat, jaké znamení je nejvzácnější?

Věřte, nebo ne, nejvíc vzácným znamením zvěrokruhu je Kozoroh! Nejméně narozených dětí připadá ze všech dnů v roce na období od Vánočních svátků až do Nového roku. Po celou tuto dobu má nadvládu právě Kozoroh. Také, jaký je býk? Býk je druhé astrologické znamení zvěrokruhu s původem v souhvězdí Býka. V astrologii je Býk považován za negativní (introvertní) znamení. Je také považován za zemské znamení a je jedním ze čtyř pevných znamení. Býk je podle astrologie ovládán planetou Venuše.

Jaké je znamení Vodnář?

Charakteristika znamení Vodnář

Vodnáři rádi plavou proti proudu a jsou originální. Jsou to empatičtí snílci, kteří milují přírodu a chtějí zlepšit svět. Pokud mohou, vyhýbají se konfliktům. Jsou laskaví, obětaví a tolerantní, bývají proto oblíbení ve společnosti a mívají velké množství přátel.
Co znamená znamení Blíženec? Symbolem znamení Blíženců jsou dvojčata z řecké mytologie Kastor a Pollux. Jeden byl obyčejný smrtelník, druhý byl nesmrtelný. Tak i jedinci zrození v tomto znamení se vyznačují jistou dualitou a rozpolceností. Je to znamení vzdušné a proměnlivé, doménou Blíženců je oblast komunikace.

Které znamení je nejchytřejší?

Astrologové se shodnou, že na prvním místě v žebříčku inteligence znamení, by měli být Štíři a Vodnáři. Vodnáři podle astrologů bývají nejchytřejší, pokud vezmeme v úvahu jejich IQ, analytické myšlení a kognitivní schopnosti. Která znamení se nesnesou? Blíženci mají totiž dost často jinou představu o vztahu než se okamžitě zavazovat. Štíři jsou sami o sobě dost výrazné typy, proto jestli se s někým nesnesou, bude to Lev. Obě znamení si užívají, když převezmou nad věcmi kontrolu. Proto je zjevné, že zde budou probíhat boje, které nemusí vůbec dopadnout dobře.

Jaké je znamení panna?

Lidé narozeni v zemském znamení Panny jsou údajně obdařeni pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Podle astrologie jsou pracovití a mají velký smysl pro detail. Jsou to spíš realisté než snílci, stojí nohama pevně na zemi, ale v srdci mají sny, za kterými si jdou.

By Beckman

Jaké znamení je tvrdohlavé? :: Jaké znamení je agresivní?
Užitečné odkazy