Domovská stránka > C > Co Je To Za Číslo 90309?

Co je to za číslo 90309?

SMS z české platební brány od ComGate Payments a. s. Můžete hru o vaše peníze potvrdit přímo v SMS, která vám také přijde. Tentokrát už ne z ghanského čísla, ale z české platební brány, kterou provozuje společnost ComGate Payments, a. s. Jde o univerzální číslo 90309.

Přečtěte si více

Podle toho, jak zjistit polohu mobilu podle čísla?

Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.
Také, jak vyhledat osobu na facebooku podle telefonního čísla? Najdete ho v pravém dolním rohu stránky pod políčkem “Přidat osobní kontakty”. Zde můžete do vyhledávacího pole zadat telefonní čísla nebo emailové adresy lidí, které znáte a které byste rádi na Facebook pozvali.

Jak sledovat něčí mobil?

Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone“ neboli „Najděte svůj telefon“ odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.
Podle toho, jak zjistit kdo mi volal z pevné linky? Pak zkuste náš vyhledávač telefonních čísel KdoMiVolal.cz. Tento web je uživatelské fórum a databáze různých telefonních čísel marketingových agentur, telefonních operátorů, bank, pojišťoven a dalších firem, které provádějí nevyžádané telefonní nabídky nebo pouze telefonní čísla prozvánějí.

Jak zjistit kdo mi psal SMS?

V sms se nepozná, z které ip adresy sms šla. podle dat od mobilního operátora se musí lokalizovat počítač z kterého to přišlo, Jednodušší je pokud se jedná a připojení z domova. Co je to za číslo 956777955? Prý Česká spořitelna (Finanční služby) Věrča

Paní tvrdil, že volá za ČS. Po dotazu, kde na mě vzala kontakt, se hned začala loučit, nepustila mě ke slovu a honem ukončila hovor, típla mě v polovině věty.

Co je to oskarta?

Oskarta je předplacená karta bez závazků pro všechny zákazníky, kteří chtějí mít výhodnou předplacenou kartu bez dalších doplňkových služeb. Zákazníci si budou moci svůj účet spravovat bezplatně sami v Samoobsluze Oskarty, v Hlasové samoobsluze na čísle *30 a v SMS Samoobsluze příkazem na 7700. Jak aktivovat Internet oskarta? Jak aktivovat Oskartu

Zasuňte SIM kartu do telefonu, zapněte ho a zadejte 1234 (přednastavený PIN pro první použití). Stiskněte OK nebo Odeslat. Tím zahájíte aktivační proces. Následně obdržíte SMS s informací o úspěšné aktivaci a heslo, které pečlivě uschovejte.

Jak si aktivovat data Oskartu?

Zákazník si datový balíček může aktivovat/deaktivovat: a) v Hlasové samoobsluze (na čísle *30), b) nebo v Internetové samoobsluze (na moje.oskarta.cz). 4. Datový balíček se bude po první aktivaci automaticky obnovovat vždy k 1. dni v měsíci.

By Wren

Jak zjistit název počítače v síti? :: Jak zrušit pamatování hesla?
Užitečné odkazy