Domovská stránka > C > Co Znamená Na Klávesnici F1?

Co znamená na klávesnici F1?

Klávesa F1 má ve většině programů přiřazenu funkci vyvolání nápovědy. Faktická funkce této klávesy (tak jako je tomu u všech ostatních kláves na klávesnici) ale vždy záleží na tom, jak je příslušný program vytvořen resp. naprogramován.

Přečtěte si více

Jak použít klávesu F4?

Klávesové zkratky na notebooku HP

  1. fn + F1 – uspání počítače.
  2. fn + F2 – snížení jasu obrazovky.
  3. fn + F3 – zvýšení jasu obrazovky.
  4. fn + F4 – přepnutí monitorů (pokud jich máte připojených více)
  5. fn + F5 – poštovní klient.
  6. fn + F6 – internetový prohlížeč
  7. fn + F7 – ztlumení zvuku.
  8. fn + F8 – zeslabení hlasitosti.
Může se také zeptat, co znamená f5? V souborových manažerech jde obvykle pomocí této klávesy kopírovat z jednoho místa na druhé, na pracovní ploše Windows 7 způsobí F5 aktualizaci ikon. Navíc si k této klávese můžete namapovat jakoukoli aplikaci.

Podle toho, jak přepnout funkci fn?

Stisknutím kláves Fn + Esc povolíte funkci Fn Lock a deaktivujete funkci klávesové zkratky. Co dělá klávesa F3? F3. Stisknutím F3 zahájíte vyhledávání textu v aktivním souboru, programu či v internetovém prohlížeči. Umožní vám tedy najít to, co potřebujete, mnohem rychleji a pohodlněji.

Jak vypnout F1?

Re: jak vypnout u ntb funkce kláves F1-12

stlac FN + danu klavecu, tym bude fungovat ako bezna.
Co dělá F2? Význam: Editace objektu, názvu.

Co znamená F2?

Formule 2 (Formula Two zkráceně F2) je seriál automobilových závodů pro monoposty na okruhu. V roce 1948 byla přidružena do FIA jako třída kadet pro formule 1, čímž byla vytvořena postupová hierarchie pro monoposty - F1, F2 a F3. Jak zapnout F4? Pokud klávesnice disponuje klávesou Fn funguje klávesová zkratka FN+F4 popř.

Jak zapnout F3?

podporují také stisknutí jediné klávesy – F3. Tato možnost je tedy zase o něco jednodušší, tedy rychlejší, efektivnější. Klávesu F3 pro vyhledávání podporují také nápovědy programů (vyvolávají se standardně přes F1), pro změnu ji nelze použít v nových verzích kancelářských balíků MS Office, zde je třeba zadat CTRL+F.

By Julietta

Jak zapnout Fn klávesu HP? :: Jak přepnout funkční klávesy?
Užitečné odkazy