Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Aplikaci Teams?

Jak aktualizovat aplikaci Teams?

Desktopová aplikace se automaticky aktualizuje (takže nemusíte). Pokud chcete, můžete dostupné aktualizace vyhledat tak, že v pravém horním rohu Teams vyberete nabídku Nastavení a další položky vedle svého profilu a pak vyberete Vyhledat aktualizace. Webová aplikace je vždycky aktuální.

Přečtěte si více

Jak zjistím verzi Teams?

Pokud chcete zjistit, jakou Teams verzi aplikace, klikněte v horní části aplikace na svůj profilový obrázek a potom klikněte na O aplikaci > verzi. V horní části aplikace se zobrazí nápis, který vám řekne, jakou verzi používáte a kdy byla naposledy aktualizována. Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoft 365? Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoftem 365? Microsoft 365 obsahuje všechno, co znáte z Office 365. Microsoft 365 pomáhá lidem i firmám dosahovat lepších výsledků pomocí inovativních aplikací Office, inteligentních cloudových služeb a špičkového zabezpečení.

Také, co je nového v teams?

V Teams na webu získáte stejné efekty na pozadí jako v desktopové aplikaci. Teď můžete rozostřovat pozadí nebo nahrát nový obrázek, který chcete použít. Další informace najdete v tématuPřizpůsobení pozadí během schůzky v Teams. Co to je Aktualizace? Aktualizace softwaru je v informatice postup, při kterém je do počítače instalována novější verze jeho programového vybavení. Aktualizace se provádí buď z důvodů implementace vyšší bezpečnosti, oprav chyb, nebo z důvodu přechodu na novější verzi software, která obvykle poskytuje novou funkcionalitu a vlastnosti.

Tak jak aktualizovat programy?

Jak aktualizovat aplikaci pro Android

  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení. Aplikace s dostupnými aktualizacemi mají označení Je k dispozici aktualizace.
  4. Klepněte na Aktualizovat.
Může se také zeptat, jakou verzi office koupit? V případě, že pracujete například z domu nebo kombinovaně, vhodná pro Vás bude licence určená pro komerční, ale i domácí použití, která obsahuje vše potřebné. Aktuální verzí je Microsoft Office 2021 pro domácnosti a podnikatele, ale cenově výhodnější je Microsoft Office 2019 pro domácnosti a podnikatele.

Také, co to je ms office?

Patří mezi ně: Plné verze desktopových aplikací Office, jako je Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher a Access pro počítače s Windows, a přístup k dalším funkcím OneNotu (funkce se můžou lišit). Jak zjistím verzi Powerpointu? Zobrazte si číslo verze aplikace Office a informace o počítači

  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Nápověda.
  3. V části O produktu Office najdete číslo verze aplikace Office.

Také, jaké office pro windows 10?

Tablet s Windows: Aplikace Office 2021 (Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, OneNote 2021, Outlook 2021, Publisher 2021 a Access 2021) vyžadují Windows 10. Aplikace Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) vyžadují Windows 10.

By Hurwit

Proč Office 365? :: Kde je PHP ini?
Užitečné odkazy