Domovská stránka > K > Kolik Stojí Zivot V Austrálii?

Kolik stojí zivot v Austrálii?

Ačkoli se životní výdaje v Austrálii mohou zdát jako vysoké, vaše práce vám je pomůže hravě splatit. Platy v Austrálii jsou poměrně vysoké – minimální mzda je 20 AUD za hodinu. Tudíž při dvaceti hodinách týdně, což je maximální povolený limit pro mezinárodní studenty, se plat vyšplhá až na 400 AUD za týden.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, kde je nejvyšší minimální mzda?

Po přepočtu na PPS se rozdíly mezi státy zmenšily: minimální mzdy se pohybují od 604 PPS v Bulharsku do 1707 PPS v Lucembursku. České minimum je v tomto žebříčku páté nejnižší, vyšší mají i Maďaři nebo Rumuni. Jak bydlet v Austrálii? Bydlení v Austrálii

Je obvyklé, že ubytování v průběhu svého pobytu několikrát změníte. AustraliaOnline vám ve svých apartmánech zajistí ubytování na první 4 týdny. Mezinárodní studenti v Austrálii následně volí k dlouhodobějšímu bydlení z 90 % spolubydlení s dalšími studenty, tedy „Share accommodation“.

Čím se platí v Austrálii?

V Austrálii se platí australským dolarem (AUD). Jeden australský dolar je asi 16 Kč (červen 2019). Jak je draho v Austrálii? V Austrálii je hodně draho pro ty, kteří by tu chtěli utrácet peníze vydělané u nás doma. Pokud si ceny přepočítáte, budete valit oči z důlku a pravděpodobně na vás často půjdou mdloby. Ale není tak drahá pro ty, kteří tu pracují a vydělávají za svou práci dolary.

Pokud jde o to, jaký je život v austrálii?

Australané jsou velice otevření, přátelští, uvolnění, vždy dobře naladění a umějí si užívat svůj volný čas. Milují slunění na pláži, grilování, surfování, potápění, jsou opravdu vášnivími sportovci. Bez pobytu na pláži a procházek podél pobřeží si nikdo v Austrálii život představit nedovede. Jak se levné dostat do Austrálie? Pro low-cost cestovatele může být zajímavá varianta nízkonákladové aerolinky Scoot létající Z Berlína do Singapuru a dál do Perthu, Sydney a Gold Coast. Jejich akční nabídky bývají nejlevnější možností letu do Austrálie, avšak za všechny služby musíte připlácet navíc.

Kolik peněz do Austrálie?

Kolik si mám vzít s sebou peněz? Kapesné $1.500 - $2.000 AUD na měsíc, neboť kromě pravidelných životních týdenních nákladů (ubytování, strava, doprava) je nezbytné počítat navíc s některými počátečními výdaji, jako například: SIM karta do telefonu + základní kredit $30 - $50 AUD. předplacená tel. Kolik je minimální mzda cisteho?

ObdobíMinimální mzda
měsíční v Kčhodinová v Kč
2019 leden13 35079,80
2018 leden12 20073,20
2017 leden11 00066,00

Kolik je minimální mzda v Rakousku?

Ve většině odvětví je garantovaná minimální mzda, ale ta je dána kolektivní smlouvou odborů a zaměstnavatelů. Všechny odvětví mají stanovenou minimální mzdu vyšší než 1 500 Euro měsíčně. Tedy cca 40 000 Kč. To je výrazně více než česká měsíční minimální mzda, která pro rok 2022 činí 16 200 Kč.

By Milburt

Kolik je čistá hodinova mzda? :: Co je to Rus?
Užitečné odkazy