Domovská stránka > J > Jak Si Založit E Mailovou Adresu?

Jak si založit e mailovou adresu?



Vytvoření účtu Gmail

  1. Přejděte na stránku pro vytvoření účtu Google.
  2. Nastavte si účet podle pokynů na obrazovce.
  3. Pomocí vytvořeného účtu se přihlaste do Gmailu.

Přečtěte si více

Co delat kdyz se vám nekdo Naboura do emailu?

Výzva ke změně hesla s hlášením „Někdo se vám naboural do účtu“ se zobrazuje v případě, že se nějakému škodlivému programu či záškodníkovi podařilo vysledovat Vaše přístupové heslo a tím získal přístup k účtu. Z takového účtu jsou následně rozesílány nevyžádané zprávy a spam. Když to vezmeme v úvahu, jak se dává zavináč na počítači? Znak @ má v ASCII tabulce i kódování Unicode kód 64 (U+0040). Na české počítačové klávesnici jej lze obvykle vyprodukovat kombinací AltGr+V nebo AltGr+ě. V operačním systému Microsoft Windows lze znak zapsat také podržením levého Altu a postupným mačkáním číslic 6 a 4 nebo kombinací kláves Ctrl+Alt+V.

Jak se dělá zavináč na notebooku?

Najeďte kurzorem myši do místa, kam chcete zavináč napsat. Podržte pravý ALT (někdy také ALT Gr) a stiskněte klávesu V. Objeví se symbol @. Jak se dělá zavináč? K zápisu zavináče pomocí ASCII kódu potřebujete klávesnici s numerickým blokem. Stiskněte a držte levý Alt a na numerickém bloku napište číslo 64. Poté pusťte levý Alt a výsledkem bude zápis znaku @.

Jak vyhledat Gmail?

Jak vyhledávat

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře na stránce napište, co hledáte.
  3. Stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se seznam e-mailů.
  4. Pokud chcete vyhledávání dál upřesnit, použijte filtry, které najdete pod vyhledávacím polem, případně operátory přímo ve vyhledávacím poli.
Podle toho, jak nahlédnout do transparentního účtu? Pro lepší a snadnější orientaci v seznamu transparentních účtů můžete využít vyhledávání podle názvu majitele nebo čísla transparentního účtu. Transparentní účet si prohlédnete stisknutím odkazu prohlédni účet.

Jak lokalizovat email?

Pro zeměpisnou lokalizaci můžete použít stránku Lokalizace IP, zjištění polohy zařízení na mapě. Zde je užitečný formulář s názvem Ip Locator, zadejte IP a stiskněte Look Up. Server Vám napíše místo odkud je adresa a ukáže ho i na mapě. Jak poslat email bez IP adresy? Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat.

Jak zjistit IP adresu odesilatele e-mailu?

Chcete-li zjistit adresu IP odesílatele z příchozího e-mailu v aplikaci Outlook, postupujte takto:

  1. Dvojitým kliknutím otevřete zadaný e-mail, jehož IP adresu odesílatele najdete.
  2. V okně Zpráva klikněte na ukotvení v Tagy skupina na Zpráva na kartě otevřete dialogové okno Vlastnosti.

By Dosi

Co dokaze jen maminka? :: Jak se dostat do Google uctu?
Užitečné odkazy