Domovská stránka > J > Jak Zrusit Účet Na Microsoft?

Jak zrusit účet na Microsoft?

účet

Odebrání účtu, který používají aplikace:

  1. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty .
  2. V části Účty používané jinými aplikacemi vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat.
  3. Výběrem možnosti Ano akci potvrďte.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak obnovit onedrive?

Přejděte na web OneDrivu. (Zkontrolujte, jestli jste přihlášení pomocí správného účtu.) > Možnostia v levém navigačním panelu vyberte Obnovit OneDrive. Pracovní nebo školní účet, vyberte Nastavení > obnovit OneDrive. Co je to Microsoft účet? Účet Microsoft je bezplatný účet, který se používá pro přístup k mnoha zařízením a službám Microsoftu, jako jsou například webová e-mailová služba Outlook.com (známá také jako hotmail.com, msn.com, live.com), aplikace Office Online, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Windows nebo Microsoft Store.

Jak odemknout zamknutý počítač?

Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit. Lidé se také ptají, jak odblokovat outlook? Pokud chcete účet odblokovat, budete si muset resetovat heslo. Zadejte e-mailovou adresu blokovaného účtu, zadejte znaky, které vidíte na obrazovce, a vyberte Další. Zadejte kód vygenerovaný vaší ověřovací aplikací nebo vyberte Použít jinou možnost ověření, aby se vám došla textová zpráva.

Jak přeskočit účet Microsoft?

Pokud o používání účtu Microsoft nestojíte z libovolného důvodu, můžete ve Windows ovšem nadále používat lokální účet. Tato možnost byla v posledních letech v průvodci prvotním nastavením systému po instalaci poněkud schovaná, dalo se k ní ale takzvaně doklikat. Jak sloučit Microsoft účty? Sloučení dvou účtů v jeden je možno pouze v tom případě, že jeden z těchto účtů bude uzavřen a poté znovu přidán pod primární účet jako alternativní alias. Pokud chcete pokračovat se zrušením Vašeho účtu, berte prosím na vědomí, že bohužel nejsme autorizováni zrušit Váš účet, tento krok může udělat pouze sám zákazník.

Jak získat zpět nahrazené soubory?

Obnovení souborů z předchozích verzí

  1. Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku a pak vyberte Obnovit předchozí verze.
  2. Před obnovením předchozí verze souboru nebo složky vyberte předchozí verzi a kliknutím na Otevřít ji zobrazte a zkontrolujte, jestli jde o požadovanou verzi.
Lidé se také ptají, jak aktualizovat onedrive? Ruční aktualizace synchronizační aplikace OneDrive pro práci nebo školu pro instalaci typu Klikni a spusť Pokud jste nainstalovali synchronizační aplikaci pro OneDrive pro práci nebo školu samostatně pomocí technologie Klikni a spusť, aktualizuje se sama vždycky, když služba aktualizace oznámí aktualizaci.

Jak založit OneDrive?

Přejděte na OneDrive.com a vyberte zadarmo. Vyberte vytvořit účet Microsoft. Zadejte svoji e-mailovou adresu a heslo, které chcete použít, a vyberte Další. Nebo vyberte použít telefonní číslo, zadejte svoje telefonní číslo a vyberte Další.

By Gwendolyn Croissy

Jak se prihlasit k Microsoftu? :: Jak se odhlásit z emailu na seznamu?
Užitečné odkazy