Domovská stránka > J > Jak Se Přihlásit Do Pc Jako Administrator?

Jak se přihlásit do PC jako Administrator?

Povolení účtu Administrator pomocí Správy počítače

Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«. Nyní již na přihlašovací obrazovce uvidíte i účet Administrator.

Přečtěte si více

Jak získat oprávnění správce?

Vyberte Start a zadejte Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyberte Uživatelské účty > Změnit typ účtu. V okně Uživatelské účty vyberte Vlastnosti a pak vyberte kartu Členství ve skupinách. Zajistěte, aby byla vybraná možnost Administrator (nebo Správce). Jak odstranit správce počítače? Použijte ovládací panel. Krok 1: Nejprve otevřete „Ovládací panely“ v zobrazení velkých ikon a stiskněte „Uživatelské účty“. Krok 2: Přejděte na „Provést změny ve svém uživatelském účtu“ a klepněte na „Spravovat jiný účet“. Krok 3: Vyberte účet správce, pro který chcete odebrat heslo, a klikněte na „Změnit heslo“.

Také, jak zjistit heslo správce počítače?

Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu »Usnadnění přístupu«. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz »control userpasswords2« a stiskněte [Enter]. Jak odemknout zamknutý počítač? Stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE, chcete-li odemknout počítač. Zadejte přihlašovací informace posledního přihlášeného uživatele a potom klepněte na tlačítko OK. Jakmile zmizí dialogové okno Odemknout počítač , stiskněte kombinaci kláves CTRL + ALT + DELETE a normálně přihlásit.

Jak otevřít složku jako správce?

Nejprve pomocí klávesové zkratky [Win] + [E] otevřete Průzkumníka Windows. Zde klikněte na nabídku »Uspořádat | Možnosti složky a hledání« a přepněte se do karty »Zobrazení«. Zde přibližně uprostřed rolovacího okna přidejte zatržítko k položce »Spouštět okna složek jako samostatné procesy« a klikněte na »OK«. Jak Spustit program jako správce? Otevřete Správce úloh a poté přejděte na Soubor> Spustit nový úkol. V poli Vytvořit nový úkol byste měli zadat explorer.exe a poté zaškrtnout možnost „Vytvořit tento úkol s oprávněními správce“. Klikněte na OK a otevře se nové okno Průzkumníka souborů spolu s právy správce.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit správce zařízení?

Pomocí rozhraní Windows

  1. Klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely.
  2. Klikněte na položku Hardware a zvuk.
  3. Klikněte na odkaz Správce zařízení. Proběhne jedna z následujících akcí: Jste-li přihlášeni pomocí předdefinovaného účtu Administrator, spustí se Správce zařízení.
A další otázka, jak smazat účet na pc s windows 10? Odebrání účtu Microsoft z počítače s Windows 10: Klikněte na tlačítko Start a potom na Nastavení. Klikněte na Účty, posuňte se dolů a potom klikněte na účet Microsoft, který chcete odstranit. Klikněte na Odebrat a potom na Ano.

Jak se odhlásit z účtu Microsoft?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

By Darcee

Jak obnovit Stary email? :: Jak se dostat do telefonu přes počítač?
Užitečné odkazy