Domovská stránka > J > Jak Obnovit Heslo Na Telefon?

Jak obnovit heslo na telefon?

Bohužel většina uživatelů bude muset zvolit drastičtější postup, neboť s nejnovějšími verzemi softwaru skutečně neexistuje jiný způsob, jak obnovit zapomenutý odemykací kód. Budete muset vymazat obsah zařízení (tedy provést proceduru, známou jako obnovení továrního nastavení).

Přečtěte si více

Jak resetovat Samsung bez hesla?

Krok 1Vypněte telefon. Podržením a stisknutím tlačítek napájení a snížení hlasitosti zobrazíte nabídku zavaděče systému Android. Krok 2Stisknutím tlačítka snížení hlasitosti vyberte možnost Vymazat data / obnovit tovární nastavení. Poté stiskněte tlačítko Napájení. Jak zrušit dvoufázové ověření Samsung? Vypnutí dvoufázového ověření

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem otevřete aplikaci Nastavení Google. Spravovat účet Google.
  2. Nahoře klepněte na Zabezpečení.
  3. V sekci Přihlášení do Googlu klepněte na Dvoufázové ověření. Možná se budete muset přihlásit.
  4. Klepněte na Vypnout.
  5. Potvrďte akci klepnutím na Vypnout.

Jak se přihlásit do Samsung cloud?

Chcete-li začít používat Samsung Cloud na svém zařízení Samsung Galaxy: V telefonu otevřete Nastavení a přejděte na Cloud a účty > Samsung Cloud. Může se zobrazit výzva k přihlášení pomocí účtu Samsung nebo k založení nového účtu. Jak funguje Cashback Samsung? Jak získat bonus

V nově zakoupeném telefonu jděte do aplikace Samsung Members do sekce Výhody a klikněte na banner Získejte váš Cashback (peníze zpět za váš nákup), proveďte registraci, včetně nahrání čitelné fotografie daňového dokladu. Po ověření zaregistrovaných údajů vám bude zaslán schvalovací email.

Jak nainstalovat Voyo do televize Samsung?

Na chytrých televizích s operačním systémem Android TV si můžete Voyo stáhnout přímo v rozhraní Google Play. Když to vezmeme v úvahu, jak naladit smart tv samsung? 2) V Menu >Vysílaní > Automatické ladění a ještě jednou potvrďte položku Automatické ladění. Spustí se průvodce automatického ladění, v kterém zvolíte, pro jaký tuner chcete programy naladit. Po potvrzení tlačítkem Ladění, pak průvodce vyhledá všechny kanály a automaticky je uloží.

Jak nainstalovat aplikaci do TV Samsung?

Postup instalace aplikace

Spusťte na televizi Smart Hub stisknutím barevného tlačítka na dálkovém ovladači. Šipkami zvolte aplikaci Samsung Apps a spusťte ji. Zvolte tlačítko Stáhnout. Aplikace se nyní nachází na Smart Hubu na obrazovce Další aplikace.
Jak odebrat Samsung free? Zde je postup, jak jej úplně odebrat z obrazovky:

  1. Přejděte na domovskou obrazovku smartphonu Samsung.
  2. Nyní dlouze stiskněte na domovské obrazovce, dokud se neobjeví různá nastavení.
  3. Nyní přejeďte prstem doprava a uvidíte obrazovku Samsung Free.
  4. Vypněte přepínač vedle něj.

Jak odinstalovat aplikaci Samsung?

Chcete-li staženou aplikaci odinstalovat, klepněte a podržte aplikaci a vyberte možnost „Odinstalovat“. Odstranění potvrďte klepnutím na „Ok“. Existují některé výchozí aplikace, které nelze ze zařízení odinstalovat. Lze je deaktivovat klepnutím a podržením aplikace a výběrem možnosti „Zakázat“.

By Clougher

Jak zjistit heslo od administratora Win 10? :: Jak vytvorit Samsung account?
Užitečné odkazy