Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Google Disk Na Mac?

Jak nainstalovat Google Disk na Mac?

Spusťte webový prohlížeč a přejděte na stránku stahování Google Disku. U osobního účtu Disku klikněte na tlačítko Ke stažení, které se nachází pod tlačítkem Zálohování a synchronizace. Přečtěte si podmínky služby a souhlaste s nimi. Klikněte na tlačítko Souhlasu a stáhnutím zahájíte stahování Google Disku pro Mac.

Přečtěte si více

Jak synchronizovat Google Disk s počítačem?

V prvním kroku zadejte přihlašovací údaje do vašeho Google účtu, ve kterém provozujete svůj Google Disk a chcete tam zálohovat své data z počítače: V dalším kroku můžete vybrat složky z vašeho počítače, které se mají automaticky zálohovat na Google Disk: seznam všech složek, které chcete automaticky synchronizovat. Co je to Google disk? Disk Google je bezpečné místo, které vám umožňuje zálohovat všechny soubory a mít k nim přístup z libovolného zařízení. Snadno můžete pozvat ostatní k zobrazení, upravování nebo komentování kterýchkoli vašich souborů nebo složek.

Jak namapovat Google disk?

Chcete -li namapovat náš účet Google Drive, stačí vyberte písmeno přiřadit (dole) a určit cesta kde se nachází Disk Google. Kliknutím na ikonu diskety uložíte změny a pokud si přejeme, označíme pole „Použít virtuální disky při spuštění systému Windows“ připojit jednotku pokaždé, když se přihlásíme. Jak nainstalovat Google disk? Jak používat Disk Google

  1. krok: Přejděte na drive.google.com. Na počítači přejděte na drive.google.com.
  2. krok: Nahrání nebo vytvoření souborů Soubory můžete nahrávat z počítače nebo je vytvořit na Disku Google.
  3. krok: Sdílení a uspořádání souborů

Jak stáhnout Google disk?

Disku Google

Stažení souboru

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Klikněte na soubor, který chcete stáhnout.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na.
Jak synchronizovat disk? Možnosti složek v počítači

Složku můžete synchronizovat s Diskem Google nebo ji zálohovat do Fotek Google. Pokud synchronizujete s Diskem Google: nahraje se celý obsah složky. Mezi vaším počítačem a Diskem Google budou synchronizovány všechny změny.

Co je Google Drive for desktop?

Google Disk sjednocuje klienty. Aplikace poskytuje přímý přístup k souborům uloženým na obvyklých místech na ploše a zálohuje obsah do cloudu, díky čemuž je přístupný odkudkoliv v dosahu internetu. Co je Backup and Sync from Google? O zálohování a synchronizaci

Zálohování a synchronizace je služba, která vám automaticky ukládá fotky a videa do účtu Google. Tyto fotky a videa pak budou přístupné ze všech zařízení, na nichž jste k účtu přihlášeni.

Jak otevřít Google disk?

Zobrazení a otevírání souborů

  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.

By Hirschfeld Zakutney

Kde najdu zálohu WhatsApp na Google disku? :: Jak zapnout DNS?
Užitečné odkazy