Domovská stránka > C > Co Znamená Uzamknout Hlavní Panel?

Co znamená Uzamknout hlavní panel?

Pokud máte na hlavním panelu všechny zástupce programů (ikony) a další již nechcete přidávat, můžete si tuto „lištu“ zamknout. Stačí na ni kliknout pravým „myšítkem“ a zvolit „Uzamknout hlavní panel„. Pokud byste v budoucnu chtěli nějakou tu další ikonku přidat, stejně tak panel odemknete.

Přečtěte si více

A další otázka, jak odemknout spodní lištu?

Když chytneš hranu lišty objeví se šipky? Pokud ne, je lišta jenom zamknutá. Odemkni ji. Klikni pravým tlačítkem myši na volném místě hlavního panelu a zvol volbu Uzamknout hlavní panel. Jak obnovit obrazovku? Připojte jednotku pro obnovení a zapněte počítač. Stisknutím klávesy s logem + L se dostanete na přihlašovací obrazovku Windows potom restartujte počítač stisknutím klávesy Shift a vyberte tlačítko Napájení > Restartovat v pravém dolním rohu obrazovky.

Jak upravit spodní lištu?

nejjistější způsob nastavení a přesunu je tento: Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start a zvolte Vlastnosti. Klikněte na záložku Hlavní panel a v rámci něj najděte rozbalovací menu Umístění hlavního panelu na obrazovce. V něm si jednoduše vyberte umístění panelu (Nahoře, dole, vlevo, vpravo). Jak zmenšit hlavní panel? Nejprve klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu: Poté povolíte nebo zakážete „použít malá tlačítka na hlavním panelu“ a když je povoleno, ikony na hlavním panelu budou mnohem menší než dříve.

Jak vypnout zajmy?

Postupujte podle těchto tří jednoduchých kroků.

  1. Nejprve klepněte pravým tlačítkem kdekoli na hlavním panelu v Windows 10.
  2. Dále klikněte nebo najeďte myší nad Zprávy a zájmy.
  3. Nakonec kliknutím na „vypnout“ skryjte widget Zprávy a zájmy.
Jak vypnout panel zájmu? Zapnutí a vypnutí funkce novinky a zájmů

Pravým tlačítkem myši klikněte na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a vyberte News and interests >Turn off(Vypnout).

Tak jak vypnout zájmy na hlavním panelu?

Pravoklik na střed hlavního panelu > Novinky a zájmy > zvolit vypnout. Jak vypnout službu Microsoft News? Pokud chcete informační kanál úplně vypnout, vyberte vlastní režim a zvolte nastavení Obsah vypnutý. Pokud používáte starší verzi Edge, můžete použít odkaz Skrýt informační kanál, který se nachází v pravém horním rohu výchozí domovské stránky Edge vedle Nastavení.

Jak vypnout informacni kanál Windows 10?

Jak můžu změnit nastavení informačního kanálu nebo ho vypnout?

  1. Klepněte na nabídku … > Nastavení > Stránka Nová karta..
  2. Vyberte oblast a jazyk nebo přepněte možnost Zobrazit můj informační kanál jako vypnutý nebo změnit zdroj zpráv.

By Schweitzer

Co nám poskytuje internet? :: Jak odstranit počasí z hlavního panelu?
Užitečné odkazy