Domovská stránka > J > Jak Oddělit Zvukovou Stopu Od Videa?

Jak oddělit zvukovou stopu od videa?

Pomůže vám program Video to Audio Converter. Pokud se rozhodnete uložit z videa pouze jeho zvukovou stopu, pak vám vhodně poslouží program Video to Audio Converter, který se specializuje na extrakci a ukládání zvukových stop obsažených v multimediálních video souborech.

Přečtěte si více

Jak odstranit obraz z videa?

Jednou z novinek Photoshopu CS5 od Adobe je funkce, která z obrazu odstraní to, co tam nechcete mít a relativně dobře dopočítá i pozadí podle okolí. I běžný smrtelník si tak může vyzkoušet techniku známou spíše ze špionážních filmů. Podle toho, jak přidat zvuk? Přidání zvuku z počítače

  1. Vyberte Vložení > Zvuk.
  2. Vyberte Zvuk v mém počítači.
  3. V dialogovém okně Vložit zvuk vyberte zvukový soubor, který chcete přidat.
  4. Vyberte Vložit.

Jak dát na youtube video s písničkou?

Nahrávání hudby

  1. Přetáhněte soubory kamkoli na music.youtube.com.
  2. Přejděte na adresu music.youtube.com a klikněte na svůj profilový obrázek. Nahrát hudbu.
Také, jak přidat zvukovou stopu do mkv? Roztažení audio stopy (25.000 fps -> 23.976 fps)

Eac3to stáhneme zde: http://www.softdownload.cz/cs/software/19262/eac3to+3.24. Nyní v kolonce Source file vybereme pomocí tlačítka Browse zvukovou stopu. Dále v kolonce Destination File vybereme umístění, kam se má upravená stopa uložit.

Jak natáčet videa na mobil?

Pokud však chcete vytvořit švenk, bez stativu se pravděpodobně neobejdete. Jestliže naopak rádi natáčíte videa za pohybu, ale chcete, aby byla pěkně stabilizovaná, zvažte pořízení gimbalu. Mnoho telefonů v dnešní době sice disponuje elektronickou či dokonce optickou stabilizací, nelze však očekávat zázraky. Jak natáčet video na mobil? Chcete-li rychle natočit video, spusťte aplikaci Fotoaparát Google a podržte tlačítko Pořídit fotku .

  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát Google . Postup.
  2. Chcete-li přepnout do režimu videa, klepněte na Video.
  3. Chcete-li začít natáčet, klepněte na Nahrát .
  4. Chcete-li natáčení zastavit, klepněte na Zastavit .

Jak přidat efekty do videa?

Po přidání videí do časové osy otevřete záložku Filters a klikněte na video efekt, který si přejete použít. Na obrazovce náhledu vpravo se zobrazí, jak bude efekt vypadat. Jakmile se pro některý z efektů rozhodnete, přetáhněte jej na klip v časové ose. Jak spojit dvě videa MP4? Free Video Joiner 1.0

Free Video Joiner je intuitivní nástroj, který umožňuje spojit několik videí do jednoho souboru. S videem pracuje beze ztráty původní kvality a dokáže si poradit s několika formáty - AVI (Divx, XviD, MPEG4), WMV, MPEG (MPEG1, MPEG2), MP4, MOV, DVD či VCD.

Může se také zeptat, jak spojit zvukové soubory?

Zdarma si stáhněte, nainstalujte a spusťte AnyMP4 Video Converter Ultimate ve vašem Windows nebo Mac. Když uvidíte hlavní rozhraní, klikněte na Přidat soubory tlačítko a poté přidejte zvukové stopy, které chcete sloučit, do vyskakovacího okna prohlížeče souborů.

By Zoe Brasseaux

Jak změnit řádkování? :: Jak nakoupit v německém eshopu?
Užitečné odkazy