Domovská stránka > J > Jak Změnit Velikost Hlavního Panelu Windows 11?

Jak změnit velikost hlavního panelu Windows 11?

Zde je návod, jak to udělat. Krok 1: Klikněte pravým tlačítkem na prázdné místo na ploše a kliknutím na položku Nastavení zobrazení otevřete Nastavení> Systém> Stránka zobrazení. Krok 2: Zde na pravé straně v části Měřítko a rozložení vyberte měřítko z rozevíracího seznamu, které chcete použít.

Přečtěte si více

Jak změnit velikost ikon na hlavním panelu?

Stiskněte a podržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši na libovolné prázdné místo na hlavním panelu a pak vyberte Nastavení hlavního panelu. V nastavení hlavního paneluse posouváním zobrazíte možnosti přizpůsobení, velikosti, výběru ikon a dalších možností. A další otázka, jak zmenšit hlavní panel windows 10? Nejprve klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte Nastavení hlavního panelu: Poté povolíte nebo zakážete „použít malá tlačítka na hlavním panelu“ a když je povoleno, ikony na hlavním panelu budou mnohem menší než dříve.

Jak zmenšit velikost hlavního panelů?

Postupujte podle níže uvedených kroků:

  1. Otevřete je Nastavení Windows 10, Poté vyberte „Personalizace“,
  2. Nebo udělejte klikněte pravým tlačítkem myši na hlavním panelu. Poté vyberte „Nastavení na hlavním panelu“ v místní nabídce.
  3. Poté aktivujte tuto možnost Msgstr "Použít malá tlačítka na hlavním panelu".
A další otázka, jak upravit hlavní panel? Podržte první tlačítko myši a přetáhněte ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel. Hlavní panel lze umístit například svisle na pravé straně obrazovky. Jakmile přesunete ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel, uvolněte tlačítko myši.

Lidé se také ptají, jak změnit barvu hlavního panelu windows 11?

Změňte barvu hlavního panelu v možnostech přizpůsobení

Pokud je pole „Režim výběru“ nastaveno na „Světlý“, změňte jej na „Tmavý“ nebo „Speciální“; jinak nebude možnost vybarvit hlavní panel aktivní. Pokud potřebujete světlý vzhled – vyberte „Vlastní“ a poté nastavte tmavý režim pro Windows a světlý režim pro aplikace.
Jak změnit ikonu na hlavním panelu? Změna zobrazení ikon a upozornění

  1. Stiskněte a podržte libovolné prázdné místo na hlavním panelu nebo na něj klikněte pravým tlačítkem myši a vyberte Nastavení hlavního panelu.
  2. V části Ikony rohu hlavního panelu: U všech ikon, které chcete zobrazit na hlavním panelu, vyberte Možnost Za.

Jak zvětšit velikost ikon na ploše?

Klikněte na plochu pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte), nastavte ukazatel na Zobrazit a pak vyberte Velké ikony, Střední ikony nebo Malé ikony. Tip: Ke změně velikosti ikon na ploše můžete použít taky kolečko myši. Jak zmenšit lištu? Lišta se zvětšuje nebo zmenšuje jako jakékoliv jiné okno tažením za okraj.

Jak zmenšit panel nástrojů?

Jak zmenšit ikony

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na hlavní panel a volbu Nastavení hlavního panelu. Následně na další obrazovce aktivujte volbu Použít malá tlačítka.

By Amargo

Jak změnit barvu hlavního panelu? :: Jak zmenšit velikost souboru MP3?
Užitečné odkazy