Domovská stránka > J > Jak Si Pojistit Telefon?

Jak si pojistit telefon?

Pojištění si můžete sjednat u mobilního operátora i přímo u prodejce. Nespornou výhodou tohoto typu pojištění je, že si ho můžete sjednat rovnou při koupi telefonu, ať už prostřednictvím svého mobilního operátora, či u konkrétního prodejce.

Přečtěte si více

Jak zmenit text na Instagramu?

Instagram sám bohužel neumožňuje změnu fontu písma. Existují však šikovné aplikace, které vám s tím pomohou. Do Unicode Text Conventer stačí napsat text, který chcete umístit na Instagram, kliknout na Show a následně vybrat některý z fontů v nabídce. Další podobnou aplikací je například Fonts for Instagram. Jak zmenit prijmeni na Instagramu? Přihlaste se do svého účtu a zobrazte si svůj profil. Tam pod profilovou fotkou najdete možnost Upravit profil. Vcelku snadno pak už naleznete pole se jménem a uživatelským jménem i dalšími údaji. Pro změnu jména stačí jen vyplnit textové pole.

Jak přepnout klávesnici z České na anglickou?

Stiskněte a držte levý Alt a k němu zmáčkněte klávesu Shift (levý i pravý).

  1. Přepnutí klávesnice pomocí Alt + Shift (zdroj: cnews.cz)
  2. Přepnutí klávesnice pomocí Win + mezerník (zdroj: cnews.cz)
  3. Přidání jazykové sady v nastavení Windows (zdroj: cnews.cz)
Jak napsat na české klávesnici? Mnoho znaků jde přitom napsat několika způsoby. Tři základní přístupy jsou psaní pomocí kombinace Alt + Ctrl + “nějaká klávesa“, Shift + “nějaká klávesa“ a Alt + “nějaké číslo“. Poslední jmenovaný způsob se nazývá ASCII, což je prapůvodní znakový kód, který má své uplatnění především u klávesnic s numerickou částí.

Lidé se také ptají, jak přepnout klávesnici na en?

Je to navýsost prosté. Jediné co musíte udělat je současně stisknout levý Alt (ne pravý), který je umístěn nalevo od mezerníku a Shift (zde je jedno jestli levý, nebo pravý). A je to. Takže ještě jednou: zároveň stisknout levý Alt a Shift. Jak zmenit heslo na WhatsApp? Otevřete WhatsApp > klepněte na Zapomněl/a jste PIN kód? > Odeslat e-mail. Na e-mailovou adresu, kterou jste poskytli, bude následně odeslán odkaz pro obnovení hesla. Otevřete e-mail, klepněte na odkaz pro obnovení hesla a následně vyberte možnost POTVRDIT.

Můžete se také zeptat, jak potvrdit whatsapp?

Mělo by se jednat například o telefonní číslo, údaje o transakcích, data o mobilních zařízení, IP adresa. Součástí budou data i o tom, jak komunikujete se společnostmi a lidmi. Jde tedy o poměrně rozsáhlejší informace, které budete muset sdílet, pokud budete chtít nadále používat WhatsApp. Jak změnit jazyk aplikace Android? Změna jazyka v zařízení Android

  1. V zařízení Android klepněte na Nastavení .
  2. Klepněte na Systém Jazyky a zadávání Jazyky. Pokud možnost Systém nevidíte, klepněte v sekci Osobní na Jazyky a zadávání Jazyky.​
  3. Klepněte na Přidat jazyk. a vyberte jazyk, který chcete použít.
  4. Přetáhněte požadovaný jazyk do horní části seznamu.

Může se také zeptat, co delat s iphonem kdyz nejde zapnout?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.

By Olly Hinchee

Jak změnit jazyk aplikace? :: Jak nastavit App Store do češtiny?
Užitečné odkazy