Jak vytvořit složky záložek v Safari iPad

How do I fix Safari glitch on iPad?
How to Fix Safari Not Working On iPad

  1. Restart your iPad. Many common issues are solved by restarting or rebooting the device in question. …
  2. Check your data connection. …
  3. Check Airplane mode. …
  4. Check content restrictions. …
  5. Clear your browsing history. …
  6. Disable Safari suggestions. …
  7. Update your iPad. …
  8. Reset your iPad.
Další informace najdete na www.lifewire.com

V iPadech je Safari předinstalovaným webovým prohlížečem, který umožňuje bezproblémové procházení internetu. Jednou z důležitých funkcí Safari je možnost ukládat záložky, které umožňují rychlý přístup k oblíbeným webovým stránkám. Safari vám také nabízí možnost vytvářet složky záložek, abyste měli v záložkách pořádek. V tomto článku vás provedeme postupem vytváření složek záložek v Safari v zařízení iPad.

Jak vytvořit lištu záložek v Safari pro iPad

Nejprve probereme, jak přidat lištu záložek do Safari v iPadu, a poté přejdeme k vytváření složek záložek. Prohlížeč Safari v zařízení iPad ve výchozím nastavení nezobrazuje lištu záložek. Můžete ji však aktivovat provedením následujících jednoduchých kroků:

1. Spusťte aplikaci Nastavení v zařízení iPad.

2. Přesuňte kurzor dolů a vyberte možnost „Safari“. 3. Nastavte přepínač vedle položky „Zobrazit panel oblíbených položek“ v části „Obecné“ do polohy „zelená“.

Po aktivaci se lišta záložek Safari zobrazí hned pod adresním řádkem a umožní vám rychlý přístup k nejpoužívanějším záložkám. Jak přidat složku pro ukládání záložek Safari

Přejděme k přidání složky, do které můžete ukládat záložky Safari. Zde je návod, jak na to: 1. Na iPadu přepněte na Safari. 2. Pomocí prohlížeče vyhledejte webovou stránku, kterou chcete uložit do záložek. 3. Klepnutím na ikonu sdílení v horní části obrazovky ji vyberte. Vypadá jako čtverec se šipkou směřující nahoru. 4. V zobrazeném listu pro sdílení vyberte možnost „Přidat záložku“. 5. Klepnutím na pole „Location“ (Umístění) v okně záložky vyberte, kam chcete záložku uložit. Záložka bude ve výchozím nastavení uložena v sekci „Oblíbené“. Klepněte na položku „Oblíbené“ a vyberte složku, do které chcete záložku uložit. 7. Chcete-li záložku přidat do zvolené složky, dotkněte se na konci tlačítka „Uložit“.

Průvodce vytvářením složek v záložkách

Podle těchto pokynů vytvoříte novou složku v záložkách Safari:

V zařízení iPad spusťte aplikaci Safari. 2. Klepněte na symbol záložek v levém horním rohu obrazovky. Zobrazí se jako otevřená kniha. 3. V nabídce záložek v dolní části displeje klepněte na možnost „Upravit“. 4. Z nabídky v levém dolním rohu vyberte možnost „Nová složka“. 5. Do zobrazeného textového pole zadejte název složky. Po dokončení klepněte na tlačítko „Hotovo“ a složku uložte. Gratulujeme vám! V záložkách Safari jste úspěšně založili novou složku. Jak ovládat záložky v zařízení iPad

Po vytvoření složek záložek můžete záložky spravovat, abyste v nich měli pořádek. Následující rady vám pomohou se správou záložek v zařízení iPad: 1. Klepněte na ikonu záložek a poté klepnutím na tlačítko „Upravit“ v dolní části obrazovky změňte pořadí záložek uvnitř složky. 2. Klepněte na tlačítko „Upravit“ v dolní části obrazovky. Pořadí záložek pak můžete změnit jejich přetažením.

2. Klepnutím na „Upravit“ po výběru ikony záložek přejmenujete záložku nebo složku. Chcete-li záložku nebo složku přejmenovat, klepněte na ni, zadejte nový název a stisknutím tlačítka „Hotovo“ změny uložte. 3. Chcete-li odstranit záložku nebo složku, klepněte na ikonu záložek a poté na „Upravit“. Chcete-li záložku nebo složku odstranit, klepněte na červené znaménko mínus vedle záložky nebo složky a potvrďte klepnutím na slovo „Odstranit“.

Podle následujících kroků můžete v Safari v zařízení iPad rychle vytvořit složky záložek, ukládat záložky do určených složek a efektivně spravovat záložky.

Konečně, uživatelsky přívětivé rozhraní pro správu záložek v zařízení iPad poskytuje Safari. Uložené adresy URL můžete udržovat uspořádané a dostupné vytvořením složek záložek. Safari poskytuje nástroje, které potřebujete k udržení pořádku při používání zařízení iPad k procházení internetu, ať už chcete přidat lištu záložek, uložit záložky do složky, vytvořit novou složku nebo spravovat již existující záložky.

FAQ
Mohu v zařízení iPad vytvářet složky?

V zařízení iPad, konkrétně v prohlížeči Safari, můžete vytvářet složky. V prohlížeči Safari v zařízení iPad můžete záložky seskupovat do složek a zjednodušit si tak navigaci. Pomocí této funkce můžete příslušné záložky uspořádat a seřadit, což vám usnadní návštěvu oblíbených webových stránek.

Má iPad lištu záložek?

Prohlížeč Safari v zařízení iPad skutečně obsahuje lištu záložek. Pomocí lišty záložek můžete snadno přistupovat ke svým oblíbeným webům nebo pravidelně navštěvovaným stránkám. Přidáním, odebráním nebo změnou uspořádání záložek v liště záložek podle vlastního uvážení si ji můžete přizpůsobit.

Jak upravit lištu záložek v zařízení iPad?

Pomocí těchto kroků můžete změnit lištu záložek Safari v zařízení iPad: 1. Spusťte aplikaci Safari v zařízení iPad. V horní části obrazovky klikněte nebo klepněte na ikonu záložek, která připomíná otevřenou knihu. 3. Klepněte na možnost „Upravit“ v pravém dolním rohu vyskakovací nabídky. 4. Klepněte na možnost „Upravit“. 4. Nyní se zobrazí seznam vašich záložek, včetně těch na liště záložek. 5. Klepnutím na červené znaménko minus vedle záložky a výběrem možnosti „Odstranit“ ji z panelu záložek odstraníte. 6. Klepněte a podržte záložku a poté ji přetáhněte na nové místo, abyste změnili pořadí záložek na panelu záložek. 7. Klepnutím na položku „Oblíbené“ v levém dolním rohu obrazovky přidáte záložku na lištu záložek. 8. Vyhledejte webovou stránku, kterou chcete přidat do záložek, a poté klepněte na tlačítko „Sdílet“, které připomíná čtverec se šipkou směřující nahoru. 9. Z vyskakovací nabídky vyberte možnost „Přidat záložku“. 10. Určete složku záložek, kam ji chcete uložit, nebo stiskněte tlačítko „Bookmarks Bar“ pro okamžité přidání do lišty záložek. 11. V případě potřeby změňte název záložky před výběrem možnosti „Uložit“.

Podle následujících kroků můžete lištu záložek Safari v zařízení iPad rychle změnit a přizpůsobit.