PlayStation Plus. Ceny, hodnota a dostupnost

How much is 1 month of PS Plus in euro?
PS Plus Essential The standard tier of PS Plus can be paid for monthly, quarterly or annually. Monthly membership costs £6.99 / $9.99 / €8.99.
Další informace najdete na www.pocket-lint.com

PlayStation Plus (PS Plus) je členská služba pro konzole PlayStation poskytovaná společností Sony Interactive Entertainment. Svým členům nabízí řadu výhod, například přístup k online multiplayeru, hry bez poplatků každý měsíc, exkluzivní slevy a další. V tomto příspěvku se podíváme na náklady na službu PS Plus, její hodnotu, cenu ve Velké Británii a na to, zda je stále zdarma.

Kolik stojí služba PS Plus?

Ceny služby PlayStation Plus jsou v době psaní tohoto článku následující:

– měsíční poplatek 9,99 USD, 8,99 EUR nebo 6,99 GBP – tříměsíční předplatné: 24,99 USD, 24,99 EUR nebo 19,99 GBP – roční členství stojí 59,99 USD, 59,99 EUR nebo 49,99 GBP.

V závislosti na vaší poloze a aktuálním směnném kurzu se tyto ceny mohou mírně změnit. Je důležité si uvědomit, že ve srovnání s variantou na 1 měsíc poskytují tříměsíční a dvanáctiměsíční členství lepší poměr ceny a výkonu.

Služba PS Plus: Vyplatí se?

Na hodnotu služby PlayStation Plus budou mít velký vliv vaše herní zájmy a potřeby. Služba PS Plus je nezbytná, pokud často hrajete hry pro více hráčů, protože vám poskytuje přístup k možnostem online multiplayeru. Bez předplatného byste nemohli hrát s kamarády online nebo se účastnit kooperativních her.

Důležitou výhodou služby PS Plus je měsíční výběr her zdarma. Společnost Sony každý měsíc zpřístupňuje předplatitelům služby PS Plus ručně vybraný výběr titulů. Tyto knihy pokrývají různé žánry a obsahují jak známé tituly, tak neobjevené klenoty. Pokud rádi objevujete nové hry, předplatné vám často více než vynahradí samotné hry zdarma.

Předplatitelé služby PS Plus navíc získávají speciální slevy na různé hry a soubory ke stažení. Využitím těchto slev, které se mohou pohybovat od mírných procentuálních slev až po výrazné úspory, můžete při nákupu her ušetřit.

Kolik stojí služba PS Plus ve Velké Británii?

Níže jsou uvedeny ceny služby PlayStation Plus ve Velké Británii:

– Měsíční členský poplatek: 6,99 GBP – Tříměsíční předplatné: 19,99 GBP – 49,99 GBP za 12měsíční členství

Ceny ve Velké Británii jsou v souladu s globálním cenovým modelem, což zajišťuje, že předplatitelé služby PlayStation Plus ve Velké Británii mají stejné výhody jako předplatitelé v jiných zemích.

Zůstává služba PS Plus zdarma?

Online multiplayer byl původně nabízen všem uživatelům PlayStation 4 zdarma, čímž se služba PS Plus stala bezplatnou pro multiplayer. Od března 2019 je však přístup k online multiplayeru na platformách PlayStation bez předplatného PS Plus omezen.

Společnost Sony pravidelně poskytuje bezplatné víkendy nebo zkušební verze multiplayeru pro jednotlivce, kteří nejsou předplatiteli služby PS Plus, přestože online multiplayer nyní vyžaduje placené předplatné. Prostřednictvím těchto akcí si mohou nepředplatitelé dočasně užívat online multiplayer, aniž by si museli pořizovat předplatné.

Závěrem lze říci, že služba PlayStation Plus poskytuje svým předplatitelům řadu výhod, například online multiplayer, hry zdarma každý měsíc a exkluzivní slevy. V nabídce jsou možnosti členství na 1 měsíc, 3 měsíce a 12 měsíců, přičemž ceny služby PS Plus se liší podle délky členství. Pro přístup k online multiplayeru je nyní nutné členství, protože služba již není zdarma. Nakonec to, zda je služba PS Plus užitečná, záleží na vašich herních volbách a zvyklostech, ale pro mnoho hráčů se díky svým výhodám a hodnotě vyplatí do ní investovat.

FAQ
Je nová služba PS Plus zdarma?

Využívání nové služby PlayStation Plus není zdarma. Za přístup k jeho funkcím a výhodám se platí měsíční poplatek.

Jaká je cena služby PS Plus v Indii?

Podle mých informací stojí předplatné služby PlayStation Plus 499 INR na jeden měsíc, 1 199 INR na tři měsíce a 2 999 INR na dvanáct měsíců. Upozorňuji, že ceny se mohou měnit, proto je nejlepší ověřit si nejnovější údaje u renomovaných zdrojů.

Lze hrát online bez služby PS Plus?

Ne, pro hraní online je vyžadována služba PlayStation Plus. Služba PlayStation Plus od společnosti Sony je měsíční předplatitelský program, který svým předplatitelům poskytuje přístup k řadě výhod, včetně online hraní pro více hráčů. Funkce online hry pro více hráčů jsou přístupné pouze s členstvím ve službě PlayStation Plus.