Jak připínat věci v Twitchi. Průvodce krok za krokem

Na známé webové stránce pro živé vysílání Twitch mohou uživatelé nahrávat malé klipy z preferovaných úseků vysílání. Tato videa jsou fantastickým způsobem, jak ukázat své nejlepší hry, vtipné momenty nebo vrcholné momenty. O tom, jak nejlépe natáčet klipy, jak natáčet klipy uprostřed streamu a jak natáčet klipy na počítači, se dočtete v tomto článku, který pojednává o tom, jak natáčet klipy na Twitchi. 1. Jak zobrazit nejoblíbenější klipy na Twitchi

Chcete-li zobrazit své nejoblíbenější klipy na Twitchi, postupujte podle následujících kroků:

– Přihlaste se ke svému účtu na webu Twitch.

– Najeďte myší na svou profilovou fotografii v pravé horní části obrazovky. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Creator Dashboard“.

– V levé části ovládacího panelu vyberte možnost „Content“ (Obsah) a poté „Clips“ (Klipy). Zde si můžete prohlédnout seznam všech svých klipů seřazených podle oblíbenosti. Podle toho, kolik zhlédnutí a interakcí jednotlivé klipy získaly, se nejprve zobrazí ty nejoblíbenější. 2. Nejefektivnější metodou pro klipy na Twitchi je: K vytvoření klipu Twitch lze použít následující techniky:

Při sledování streamu vyhledejte tlačítko „Clip“, které se nachází pod přehrávačem videa. Jedná se o metodu 1.

– Když uvidíte okamžik, který si chcete zapamatovat, klikněte na tlačítko „Clip“.

– Zobrazí se okno pro vytvoření klipu, ve kterém můžete změnit název, dobu trvání a další informace o klipu.

– Jakmile budete s nastavením spokojeni, kliknutím na tlačítko „Publikovat“ klip vytvoříte a rozešlete.

– Druhý přístup: Příkaz chatu

– Klip můžete vytvořit také pomocí příkazu chatu při sledování streamu na webu Twitch.

Do pole chatu zadejte příkaz „/clip“, za kterým následuje stručný popis klipu, případně přesný časový údaj. Tím se automaticky vytvoří klip s přednastavenou délkou, který můžete následně upravit a odeslat.

3. Použití klipu uprostřed proudu: Stejné techniky popsané výše lze použít k vystřižení něčeho z živého vysílání uprostřed. Mějte však na paměti, že pokud se rozhodnete něco ručně vystřihnout, klip se spustí, jakmile stisknete tlačítko „Clip“. Pro zachycení přesného bodu uprostřed proudu můžete využít přístup příkazů chatu a do zprávy uvést potřebné časové razítko. Tímto postupem se záznam spustí v daném místě proudu.

4. Vytváření klipů na počítači:

Chcete-li tak učinit, postupujte podle následujících pokynů:

– Spusťte prohlížeč a přejděte na stránku Twitch. Zadejte informace o svém účtu Twitch.

– Vyhledejte stream, který chcete zachytit, a začněte jej sledovat.

– Chcete-li vytvořit klip, vyberte si mezi dříve popsanou metodou ručního stříhání a metodou příkazů chatu.

FAQ
Jak na Twitchi sestříhat více než 30 sekund?

Abyste mohli na Twitchi nahrávat déle než 30 sekund, musíte být partnerem nebo pobočkou Twitche. Běžní uživatelé služby Twitch mohou ve výchozím nastavení vytvářet pouze klipy, které nejsou delší než 30 sekund. Možnost vytvářet klipy libovolné délky mají jen partneři a přidružení uživatelé služby Twitch.

Abyste se mohli stát partnerem Twitche, musíte splnit specifická kritéria stanovená společností Twitch, mezi něž patří mít alespoň 50 sledujících, streamovat alespoň 500 minut v předchozích 30 dnech a mít v průměru tři nebo více souběžných diváků. Jakmile se zaregistrujete jako partner, budete mít k dispozici delší klipy a další funkce navíc.

Na druhé straně streameři, kteří na webu dosáhli vyššího stupně interakce a uznání, jsou známí jako partneři Twitche. Ti získávají ještě více výhod, například možnost vytvářet klipy libovolné délky.

Jednoduchou změnou délky klipu při nahrávání můžete natáčet delší klipy, pokud splňujete požadavky pro získání statusu partnera nebo partnerky Twitche. Uděláte to tak, že vyberete požadované místo začátku a konce klipu, kliknete na možnost „Clip“ pod přehrávačem streamů a pak vhodně upravíte délku.

Ačkoli affiliates a partneři Twitche mohou vytvářet delší videa, při sdílení obsahu je stále nutné dodržovat zákony o autorských právech a zásady platformy.

Jak se na Twitchi zobrazí nejvíce bodů mého kanálu?

K zobrazení nejvíce bodů svého kanálu na Twitchi můžete použít následující akce: Prvním krokem je spustit službu Twitch ve svém oblíbeném webovém prohlížeči a přihlásit se ke svému účtu.

2. Najděte kanál, na kterém jsou nasbírány vaše kanálové body. 3. Podívejte se na pravou stranu obrazovky, kde se nachází okno chatu. 4. Přímo pod chatovacím okénkem objevíte ikonu ve tvaru kosočtverce s číslem vedle ní. Zde jsou zobrazeny body kanálu. 5. Když na ikonu ve tvaru kosočtverce kliknete, otevře se okno s informací o stavu vašich kanálových bodů. Chcete-li zobrazit pobídky, které si můžete za své kanálové body zakoupit, vyberte ve stejném okně možnost „Odměny“.

Aktuální zůstatek bodů kanálu Twitch můžete zkontrolovat podle těchto pokynů.

Můžete na Twitchi vidět své vlastní klipy?

Na Twitchi můžete vidět své vlastní záběry, ano. Uloží se na váš účet Twitch, když při sledování živého vysílání nebo videa na vyžádání něco natočíte. Přejděte na stránku svého profilu na Twitchi a vyberte možnost „Klipy“, abyste mohli sledovat své klipy. Všechna vaše dříve natočená videa jsou tam seřazena podle data a času. Ke svým klipům můžete přistupovat také pomocí mobilní aplikace Twitch tak, že klepnete na symbol svého profilu a vyberete možnost „Klipy“.