Jak změnit jazyk a hlas Asistenta Google

Jak naučit Google Assistant česky?
V zařízení Android klepněte na Nastavení . Klepněte na Přidat jazyk. a vyberte jazyk, který chcete použít. Přetáhněte požadovaný jazyk do horní části seznamu.
Další informace najdete na soubory.info

Výkonný virtuální asistent Asistent Google dokáže porozumět různým příkazům a dotazům a odpovědět na ně. Díky jeho vícejazyčné dostupnosti s ním mohou komunikovat lidé z různých geografických lokalit ve svém jazyce. Uživatelé mohou občas zjistit, že jejich asistent Google není v češtině nebo mají problém s přepínáním jazyka. Cílem tohoto příspěvku je provést vás postupem změny jazyka Asistenta Google a zároveň se věnovat typickým problémům s hlasovým nastavením a nastavením jazyka. Proč můj Asistent Google nemluví anglicky?

Váš asistent Google nemusí mluvit anglicky z několika důvodů, včetně neúmyslné změny nastavení jazyka nebo technické chyby. Pokud jste navíc nedávno zakoupili zařízení z jiného regionu, může již mít jako výchozí jazyk nastaven jazyk tohoto regionu. Tento problém můžete vyřešit ruční úpravou jazykového nastavení aplikace Asistent Google.

Jak změnit jazyk asistenta Google:

1. Spusťte aplikaci Google ve svém zařízení.

2. Vyberte možnost Více (viditelná jako tři vodorovné čáry) v pravém dolním rohu obrazovky. 3. V nabídce Nastavení vyberte možnost Asistent.

4. Na kartě Asistent vyberte možnost Jazyky. Zde se může zobrazit seznam jazyků. Klepnutím na Přidat jazyk vyberte ze seznamu svůj oblíbený jazyk. 6. Po přidání vybraného jazyka na něj klepněte a nastavte jej jako výchozí jazyk asistenta Google.

Proč se můj asistent Google nepřepne na jiný jazyk? Pokud se vám nedaří změnit jazyk asistenta Google, může být několik možných příčin. Především se ujistěte, že je ve vašem smartphonu spuštěna nejnovější verze aplikace Google. Některé změny jazyka nemusí v zastaralých verzích fungovat. Za druhé se ujistěte, že vaše zařízení i Asistent Google podporují jazyk, který chcete používat. Pokud jazyk není podporován, nemusí být mezi možnostmi zahrnut. V neposlední řadě při změně jazyka dvakrát zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke správnému účtu Google, pokud máte k zařízení připojeno více účtů Google. Jak změním hlas asistenta Google?

Vaše setkání s asistentem Google se může změnou hlasu více přizpůsobit. Chcete-li změnit hlas, postupujte podle následujících kroků: 1. Jak již bylo řečeno, přejděte do nastavení asistenta Google ve svém zařízení. 2. Na kartě Asistent vyberte možnost Hlas a řeč. 3. Zde se nachází seznam možných hlasů. Chcete-li vybrat preferovaný hlas, klepněte na něj. 4. V aplikaci Asistent Google je k dispozici řada hlasových možností, včetně mužských a ženských hlasů s různými přízvuky a tóny. Prozkoumejte možnosti a poté si vyberte ten, který preferujete. Jak mohu zabránit tomu, aby Google používal cizí jazyky? Cizí jazyk v aplikaci Asistent Google můžete zakázat následujícími kroky: 1. Vstupte do nastavení aplikace Asistent Google ve svém zařízení. 2. Klepněte na tlačítko . 2. Vyberte možnost Jazyky. 3. Zde se může zobrazit seznam jazyků. Vyberte jazyk klepnutím na něj. Chcete-li jazyk odebrat z nastavení asistenta Google, vyberte ve čtvrtém kroku možnost Odebrat. Pokud cizí jazyk odstraníte, přepne se Asistent Google na výchozí jazyk nebo na další jazyk na seznamu.

Závěrem lze říci, že změna jazyka a hlasu asistenta Google je jednoduchý proces, který lze provést v nastavení aplikace Google. Pokud zjistíte, že váš asistent Google není v češtině nebo máte potíže se změnou jazyka, ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace, že je požadovaný jazyk podporován a že jste přihlášeni k příslušnému účtu. Tyto kroky vám pomohou nakonfigurovat aplikaci Asistent Google tak, aby lépe vyhovovala vašim jazykovým preferencím a poskytovala vám přizpůsobené prostředí virtuálního asistenta.

FAQ
Jak změním hlas Google na angličtinu?

Chcete-li přepnout hlas asistenta Google na angličtinu, postupujte podle následujících kroků: 1. Spusťte aplikaci Asistent Google ve svém zařízení nebo použijte aplikaci Vyhledávání Google, abyste se do ní dostali. 2. Klikněte na svou úvodní nebo profilovou fotografii v pravém horním rohu obrazovky. 3. V zobrazené nabídce vyberte možnost „Nastavení“. 4. V nabídce nastavení vyberte možnost „Assistant“ a poté „Assistant Voice“. 5. Zobrazí se vám seznam dostupných hlasů. Procházením dostupných voleb vyberte preferovaný český hlas. 6. Změna hlasu vstoupí v platnost, jakmile provedete volbu.

Tyto postupy vám pomohou jednoduše přepnout hlas asistenta Google na angličtinu, abyste s ním mohli komunikovat ve vámi preferovaném jazyce.

Kde je můj anglický asistent Google?

Pokud nemůžete najít svého anglického asistenta Google, je pravděpodobné, že nastavení jazyka ve vašem zařízení nebo v aplikaci Asistent Google není nastaveno na angličtinu. Chcete-li najít svého anglického asistenta Google, postupujte podle následujících kroků: 1. Spusťte aplikaci Asistent Google ve svém zařízení nebo jej požádejte o pomoc pomocí „Hey Google“ nebo „OK Google“. 2. Spusťte aplikaci Asistent Google ve svém zařízení. 2. Klikněte na svou úvodní nebo profilovou fotografii v pravém horním rohu aplikace. 3. V zobrazené možnosti vyberte možnost „Assistant settings“ (Nastavení asistenta). 4. Na kartě Asistent vyberte možnost „Languages“ (Jazyky) nebo „Assistant Language“ (Jazyk asistenta).

4. Zde byste měli vidět seznam dostupných jazyků.

5. Procházením dostupných možností vyberte jako zvolený jazyk „angličtinu“. Po výběru angličtiny bude možná nutné stáhnout jazykový balíček, pokud není ve vašem zařízení přítomen.

6. Po stažení můžete také změnit hlas asistenta Google výběrem z nabízených možností řeči.

7.

Pomocí výše uvedených postupů byste měli být schopni vyhledat a používat anglického asistenta Google.