Odhalení tajemství. Jak si nechat hry z Redboxu zdarma

Představte se: Půjčování filmů a videoher z Redboxu se stalo běžnou praxí, protože poskytuje jednoduchý a ekonomický způsob sledování nejnovějších titulů. Co kdybychom vás však informovali, že existují způsoby, jak si hry z Redboxu ponechat zdarma? V tomto příspěvku se podíváme na mnoho metod, jak získat hry z Redboxu, aniž byste museli utratit celé jmění. Budeme také hovořit o souvisejících otázkách, včetně toho, jak získat Redbox zdarma, jak získat body Redbox zdarma, jak použít kupony Redbox zdarma a co se stane, když hru Redbox nevrátíte. Mohu získat Redbox zadarmo? Půjčování v Redboxu je zpoplatněno, ale existují způsoby, jak používat Redbox zdarma. Jednou z možností je zapojení do věrnostního programu Redbox Play Pass. Když se zaregistrujete, můžete za každou půjčovnu sbírat body, které vás nakonec opravňují k bezplatným půjčovnám podle vašeho výběru. Pokud si jich půjčíte více, zvýší se váš celkový počet bodů, čímž se zvýší vaše šance na získání bezplatných půjčoven Redbox.

Jak můžete získat body Redbox zdarma? Zapojte se do programu Redbox Play Pass prostřednictvím jejich webových stránek nebo mobilní aplikace a získejte body Redbox zdarma. Jakmile se zaregistrujete, okamžitě získáte 10 bodů. Poté za každé vypůjčení získáte 100 bodů a 1 500 bodů můžete vyměnit za bezplatné vypůjčení DVD nebo Blu-ray na jednu noc. Pokud uvedete svou e-mailovou adresu, zvolíte si zasílání upozornění prostřednictvím textových zpráv a půjčíte si v den výročí vydání Redbox Play Pass, můžete také získat bonusové body. Co mám udělat se svým kódem Redbox zdarma? Pro uplatnění bezplatného poukazu Redbox je třeba provést několik jednoduchých úkonů. Nejprve si vyberte film nebo hru, kterou si chcete půjčit, a to buď online, nebo osobně v kiosku Redbox. Po výzvě zadejte svůj bezplatný kód Redbox a pokračujte na platební stránku. Po uplatnění kódu můžete transakci dokončit, aniž by vám byly účtovány poplatky. Je důležité mít na paměti, že bezplatné kupóny Redbox mají často časové omezení a datum platnosti, proto je využijte co nejdříve. Co se stane, když se hra v Redboxu nevrátí? Společnost Redbox účtuje poplatky za pozdní vrácení her, které byly vráceny po termínu splatnosti. Redbox vybírá denní poplatek, který se brzy zvyšuje za každý další den, kdy je tam hra ponechána. Po uplynutí předem stanoveného počtu dní (obvykle 25 dní) vám Redbox naúčtuje maximální částku za danou hru, obvykle kupní cenu. Abyste se vyhnuli dalším poplatkům, je třeba hry v Redboxu vrátit neprodleně.

Shrnutí:

Půjčovny Redbox si můžete užívat, aniž byste přišli na mizinu, přesto však nemusí být schopny uchovávat hry zdarma navždy. Zapojení do programu Redbox Play Pass vám umožní maximalizovat své filmové a herní zážitky díky získávání bodů za bezplatné výpůjčky. Využití bezplatných kupónů Redbox, pokud jsou k dispozici, vám navíc může zajistit krátkodobý bezplatný přístup ke hrám. Abyste předešli pokutám za pozdní vrácení a dalším sankcím, nezapomínejte vždy vracet výpůjčky včas.

FAQ
Co se stane, když si Redbox ponecháte?

Pokud si hru ponecháte a nevrátíte ji, společnost Redbox vám naúčtuje celou cenu hry. Redbox vám naúčtuje cenu hry z vaší kreditní karty, která může být velmi drahá, protože má informace o vaší kreditní kartě v souboru. Za každý den nevrácení hry vám také může účtovat poplatek z prodlení. Abyste se vyhnuli dalším poplatkům a pokutám, musíte hry do Redboxu vrátit včas.

Existuje aplikace Redbox?

Aplikaci Redbox si můžete stáhnout do chytrých telefonů se systémem iOS i Android, odpověď tedy zní ano. Aplikace umožňuje uživatelům prozkoumávat, rezervovat a půjčovat si filmy, hry a další obsah z nejbližšího kiosku Redbox. Aplikace Redbox také nabízí podrobnosti o novinkách, trailerech a promo akcích.

Vyprší platnost kódů Redbox?

Kódy Redbox jsou skutečně časově omezené. Každý kód Redbox má obvykle datum vypršení platnosti, po kterém již není platný a nelze jej použít k bezplatnému zapůjčení her nebo filmů. Před zapůjčením jakýchkoli her je nezbytné se ujistit, že všechny kódy Redbox, které máte, jsou stále platné a funkční.

Jak dlouho si můžete Redbox ponechat?

Půjčovny Redbox jsou obvykle k dispozici na jednu noc. Pokud si však hru půjčíte, můžete si dobu jejího půjčení prodloužit tím, že za každou další noc zaplatíte další poplatek za půjčení.