Jak přidat přátele na Peloton

Peloton je víc než jen běžecký pás nebo stacionární kolo; je to prosperující komunita fitness fanatiků, kteří spolu mohou komunikovat, povzbuzovat se a motivovat. Díky tomu, že se můžete společně přihlašovat na tréninky, soutěžit mezi sebou a sledovat své pokroky, může přidání přátel na Peloton zlepšit váš zážitek z cvičení. V tomto článku probereme, jak přidat přátele v aplikaci Peloton, kde najdete své uživatelské jméno, kde v aplikaci Peloton najdete své následovníky a zda je možné mít v aplikaci Peloton dvě osoby.

Abyste si mohli přidat přátele v aplikaci Peloton, musíte provést několik jednoduchých úkonů. Začněte tím, že navštívíte webové stránky Peloton nebo použijete aplikaci Peloton ve svém zařízení. Záložka „Community“ (Komunita) je pak přístupná výběrem v pravém dolním rohu obrazovky. Pokud zde vaši přátelé propojili své účty Peloton se svými stránkami na sociálních sítích, můžete je vyhledat podle jejich skutečného jména nebo podle jejich uživatelského jména Peloton. Po vyhledání osoby jednoduše klikněte na její profil a vyberte možnost „Přidat přítele“. Dotyčná osoba bude upozorněna na vaši žádost o přátelství a může se rozhodnout, zda ji přijme, nebo ne.

Najít své uživatelské jméno na platformě Peloton je jednoduché. Kliknutím na ikonu „Profil“ v pravém dolním rohu obrazovky se po otevření aplikace Peloton dostanete ke svému profilu. Hned vedle vaší profilové fotografie v horní části profilové stránky bude vaše uživatelské jméno. Svým přátelům můžete sdělit své uživatelské jméno, aby vás mohli rychle najít a přidat.

V aplikaci Peloton je vyhledání vašich fanoušků velmi jednoduché. Pro přístup k vašemu profilu stačí kliknout na ikonu „Profil“ v pravém dolním rohu obrazovky. Na stránku „Followers“ přejděte kliknutím na odkaz pod svou profilovou fotografií. Zde jsou uvedeni všichni lidé, kteří vás aktuálně sledují v aplikaci Peloton. Pokud jste tak dosud neučinili, můžete navíc zkontrolovat profily svých sledujících a následovat je zpět.

Aplikace Peloton pojme dva uživatele, odpověď tedy zní ano! Na účtu aplikace Peloton je povoleno mít více profilů. Pokud se o stejné zařízení Peloton dělí více členů rodiny nebo spolubydlících, je to opravdu užitečné. Každý uživatel aplikace si může vytvořit vlastní profil, který mu umožní sledovat osobní pokroky, přihlašovat se na lekce a komunikovat s ostatními uživateli aplikace Peloton. Chcete-li přidat nový profil, stačí kliknout na kartu „Více“, vybrat možnost „Přepnout profily“ a poté kliknout na „Přidat nový profil“. Chcete-li vytvořit nový profil se speciálním uživatelským jménem a preferencemi, dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce.

Závěrem lze říci, že vytváření nových přátel na Pelotonu je skvělá metoda, jak pokročit ve svých fitness cílech a udržovat kontakt s lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy. Pomocí výše uvedených postupů můžete rychle přidávat přátele, objevit své uživatelské jméno Peloton, najít své následovníky a dokonce mít v aplikaci Peloton mnoho uživatelů. Rozšiřte svou síť Peloton nyní a sklízejte plody komunity, která vás bude podporovat a inspirovat při dosahování vašich fitness cílů.

FAQ
Můžete si do aplikace Peloton přidat hosta?

Na aplikaci Peloton si skutečně můžete přidat hosta. Přidáním hosta můžete pozvat někoho, kdo nemá účet Peloton, aby se připojil k vašemu cvičení. Pro přidání hosta postupujte podle následujících postupů: 1. Spusťte aplikaci Peloton na svém telefonu nebo tabletu. 2. Vyberte záložku „Friends“ (Přátelé) v pravém dolním rohu obrazovky. 3. V nabídce vyberte možnost „Přidat přátele“. 4. Přidejte hosta, kterého chcete přidat, zadáním jeho e-mailové adresy. 5. Peloton zašle návštěvníkovi e-mailovou pozvánku s výzvou k vytvoření účtu hosta. 6. Host se může připojit k vašemu tréninku zadáním přihlašovacího jména na kartě „Classes“ (Třídy) a výběrem vašeho tréninku při vytváření účtu. 7. Po celou dobu tréninku se vy a váš host budete moci navzájem vidět jako hostitelé.

Je důležité mít na paměti, že přidání hosta je možné pouze u určitého počtu tréninků, včetně některých tréninků na vyžádání a živých tréninků. Návštěvníci navíc nebudou mít přístup k žádným personalizovaným funkcím ani metrikám, jako jsou pozice v žebříčku a sledování pokroku.

Kolik lidí si můžete přidat do pelotonu?

V síti Peloton se můžete spojit až s 12 kamarády. Díky tomu s nimi můžete komunikovat v komunitě Peloton, sdílet úspěchy a dokonce se zapojit do společných virtuálních tréninkových soutěží. Přidáváním kamarádů můžete vylepšit celý svůj zážitek ze služby Peloton a udržet si motivaci pro své fitness snažení.

Je na kole Peloton kamera?

Kolo Peloton Bike není vybaveno vestavěnou kamerou. Na kole nelze uskutečňovat ani přijímat videohovory. Chcete-li se vzájemně vyzývat a účastnit se virtuálních cvičení, můžete se spojit s přáteli a dalšími uživateli kola Peloton prostřednictvím aplikace nebo online komunity.