Jak vypnout cenzuru na Hulu

Už vás nebaví zjišťovat, že klíčové části vašich oblíbených filmů a seriálů na Hulu byly vystřiženy? Když chcete sledovat sitcom nebo film celý, bez nežádoucích úprav, může to být frustrující. V tomto článku vám vysvětlíme, jak vypnout cenzuru služby Hulu, a odpovíme na příslušné dotazy týkající se odstranění cenzurovaných filtrů a filtrů sprostých slov. Proč je můj film na Hulu cenzurován?

Stejně jako mnoho jiných streamovacích služeb je i služba Hulu povinna dodržovat určitá pravidla a předpisy týkající se obsahu. Společnost Hulu občas používá funkci cenzury, která automaticky filtruje explicitní jazyk, nahotu nebo jiný potenciálně urážlivý obsah, aby zajistila, že její obsah je vhodný pro široké publikum. Děje se tak z důvodu dodržení určitého standardu vhodnosti a zákonných povinností. Existuje filtr nadávek pro službu Hulu?

Ano, společnost Hulu obsahuje vestavěný filtr sprostých slov, který dokáže automaticky potlačit vulgární výrazy. Ve výchozím nastavení je tento filtr zapnutý, aby nabízel zážitek ze sledování vhodnější pro rodiny s dětmi. Pokud však chcete raději sledovat věci, které nejsou cenzurovány, můžete tuto možnost rychle vypnout. Jak zabráním tomu, aby společnost Hulu filtrovala můj obsah?

Chcete-li sledovat video bez jakýchkoli omezení a vypnout cenzuru na Hulu, můžete se řídit těmito jednoduchými metodami:

Spusťte aplikaci nebo webovou stránku Hulu. Otevřete aplikaci Hulu ve svém zařízení nebo použijte svůj oblíbený prohlížeč pro přístup na webové stránky Hulu.

2. Vstupte na stránku s nastavením účtu: Ve většině případů je symbol účtu nebo jméno vašeho profilu vidět v pravém horním rohu obrazovky. Klikněte tam. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Účet“.

3. Chcete-li získat přístup k nastavení přehrávání, přejděte do části „Nastavení přehrávání“ v nastavení účtu. Zde můžete upravit své předvolby prohlížení. Vypněte filtr vulgárních výrazů: To lze provést tak, že přejdete do sekce „Nastavení přehrávání“ a vyberete příslušnou možnost. Možné názvy jsou „Jazykový filtr“ nebo „Cenzura“. Pro vypnutí stačí přepnout přepínač. 5. Uložte své předvolby: Po vypnutí filtru vulgarismů nezapomeňte své úpravy uložit. Tlačítko „Uložit“ nebo „Použít“ by se mělo nacházet v dolní části stránky. Vaše volby byly upraveny a nyní můžete přistupovat k neomezenému obsahu služby Hulu.

Jak přimět Netflix, aby přestal filtrovat vulgarismy?

Postup se mírně liší, pokud používáte službu Netflix a chcete zastavit cenzurování nadávek. Filtr sprostých slov nelze vypnout přímo v nastavení služby Netflix. Chcete-li cenzuru obejít, můžete využít doplňky nebo rozšíření prohlížeče třetích stran. Tyto doplňky jsou k dispozici pro známé webové prohlížeče, jako je Chrome nebo Firefox, a jsou vytvořeny tak, aby obcházely veškerá omezení nebo filtrování používané streamovacími službami. Jak se zbavit cenzurovaného filtru? Postupujte podle pokynů uvedených výše v části o zakázání cenzury na službě Hulu a odstraňte všechny filtry, které jste tam nebo v jiné streamovací službě měli dříve zapnuté. Jednoduše se vraťte do nastavení účtu, najděte možnost „Profanity or Censorship Filter“ a přepínačem ji deaktivujte. Filtr můžete odstranit uložením předvoleb.

Závěrem lze říci, že pokud si přejete zobrazovat necenzurovaný materiál služby Hulu, můžete filtr vulgarismů v nastavení účtu jednoduše vypnout. Nezapomeňte, že vypnutí možnosti cenzury vám sice umožní sledovat obsah tak, jak je, ale může obsahovat explicitní výrazy nebo scény, které by ne všichni diváci považovali za vhodné. Vždy buďte opatrní a přemýšlejte, zda je obsah vhodný pro diváky, se kterými se díváte.

FAQ
Jak obejít omezení streamování Hulu?

Pomocí virtuální privátní sítě (VPN) můžete obejít omezení streamování Hulu a vypnout cenzuru. VPN vám umožní připojit se k serverům v několika zemích, čímž skryje vaši IP adresu a vytvoří dojem, že ke sledování služby Hulu používáte jiný region. Tím lze obejít veškerá regionální omezení nebo cenzuru, kterou společnost Hulu uplatňuje.

Zde je návod krok za krokem, jak pomocí sítě VPN obejít omezení vysílání Hulu:

1. Vyberte si spolehlivou službu VPN: Vyberte si důvěryhodného poskytovatele VPN tak, že si uděláte průzkum a vyhledáte servery v oblasti, kde chcete Hulu sledovat.

2. Zaregistrujte se u vybraného poskytovatele VPN a podle jeho pokynů stáhněte a nainstalujte do svého zařízení software VPN.

3. Navažte spojení se serverem: Spusťte aplikaci VPN a připojte se k serveru v zemi nebo na území, kde jsou omezení obsahu služby Hulu méně přísná nebo se na ně nevztahují. Pokud si například vyberete server se sídlem v USA, získáte přístup k celému katalogu služby Hulu.

4. Po připojení k serveru VPN vymažte mezipaměť a soubory cookie prohlížeče, abyste se ujistili, že společnost Hulu vymazala všechny dříve uložené informace o poloze.

5. Získejte přístup ke službě Hulu: Po úspěšném připojení k serveru VPN navštivte webové stránky Hulu nebo spusťte aplikaci Hulu ve svém zařízení. Nyní byste měli být schopni procházet obsah, aniž byste narazili na jakékoli filtrování nebo omezení streamování.

Použití sítě VPN sice může pomoci překonat omezení streamování u služby Hulu, ale může být také v rozporu s podmínkami služby Hulu. Navíc ne všechny sítě VPN jsou u streamovacích služeb, jako je Hulu, spolehlivé, takže je důležité vybrat si společnost VPN s dobrou pověstí, která dokáže obejít geografická omezení.