Zbavení se reklam na zamykací obrazovce. Průvodce krok za krokem

Jak upravit Zamykaci obrazovku?
Nastavení nebo změna zámku obrazovky

  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zabezpečení. Pokud možnost Zabezpečení nevidíte, vyhledejte nápovědu na webu podpory výrobce telefonu.
  3. Chcete-li zvolit typ zámku obrazovky, klepněte na Zámek obrazovky. …
  4. Klepněte na typ zámku obrazovky, který chcete použít.
Další informace najdete na support.google.com

Máte už dost vtíravých reklam při každém otevření zamykací obrazovky? Nejste to jen vy. Mnoho uživatelů chytrých telefonů se cítí otráveno vtíravými reklamami, které narušují jejich uživatelský zážitek a zobrazují se na jejich přístrojích. Naštěstí existuje řada technik, které můžete použít k odstranění nežádoucích reklam a využít výhody zamykací obrazovky bez nepořádku. V tomto článku prozkoumáme příčiny těchto reklam a nabídneme strategie, které vám pomohou se jich zbavit. Proč se na zamykací obrazovce zobrazují reklamy?

Za umístění reklam na zamykací obrazovce mohou často aplikace nebo nastavení vašeho smartphonu. Některé bezplatné aplikace, zejména ty získané z neoficiálních zdrojů, mohou obsahovat adware, který zobrazuje reklamy na uzamčené obrazovce. Zobrazování reklam mohou ovlivňovat také některé systémové možnosti nebo funkce, například povídky na zamykací obrazovce nebo personalizované návrhy. Nalezení ideální nápravy vyžaduje pochopení zdroje těchto reklam. Jak zakázat reklamní tapetu?

Změna nastavení tapety vám pomůže zbavit se reklam, pokud jste zjistili, že se zobrazují jako tapety na zamykací obrazovce. Zde je uveden postup, jak na to: Přejděte do části „Displej“ nebo „Tapeta“ v aplikaci „Nastavení“ v telefonu. 3. Zkontrolujte, zda existuje způsob, jak upravit pozadí na uzamčené obrazovce. 4. Vyberte tapetu z galerie nebo použijte tu, která je ve výchozím nastavení součástí vašeho zařízení. 5. Uložte úpravy a zavřete nastavení. Po změně reklamní tapety jiným obrázkem byste měli přestat zobrazovat reklamy na zamykací obrazovce. Jak se zbavit reklamy na zamykací obrazovce Samsung? V telefonech Samsung jsou k dispozici další možnosti přizpůsobení zamykací obrazovky a zakázání reklam. Chcete-li se zbavit reklam ze zamykací obrazovky Samsung, postupujte podle následujících kroků: V kroku 1 spusťte v zařízení Samsung aplikaci „Nastavení“. Navštivte část „Zamykací obrazovka“ nebo „Zamykací obrazovka a zabezpečení“.

3. Pokuste se najít výběr s názvy „FaceWidgets“ nebo „Lock screen widgets“. 4. Vypněte všechny widgety, které zobrazují reklamy nebo jiné údaje.

5. Pokud se reklamy stále zobrazují, vyhledejte nastavení v části „Samsung Daily“ nebo „Bixby Home“ a zakažte je. 6. Uložte úpravy a zavřete nastavení.

Odstraněním těchto funkcí byste měli být schopni odstranit reklamy ze zamykací obrazovky Samsung. Jak mohu odstranit zobrazování reklam při odemykání systému Android? Při každém otevření zařízení se systémem Android se může zobrazit reklama. Může to být důsledek načtené aplikace. Zde je návod, jak najít pachatele a zbavit se ho: V kroku 1 přejděte do aplikace „Nastavení“ v telefonu. 2. V nabídce vyberte položku „Aplikace“ nebo „Aplikace“. 3. Zkontrolujte, zda jste v poslední době nenainstalovali nějaké neznámé nebo pochybné aplikace. 4. Klepněte na aplikaci a vyberte možnost jejího zakázání nebo odinstalování. 5. Restartujte zařízení, abyste se ujistili, že byly úpravy aplikovány.

Po odinstalování inkriminované aplikace ze zařízení se systémem Android byste již neměli reklamu vidět.

Závěrem lze říci, že přítomnost nežádoucích reklam na zamykací obrazovce může být nepříjemná, ale provedením vhodných opatření můžete získat zpět kontrolu nad fungováním svého zařízení. Zamykací obrazovku bez obtěžujících reklam můžete mít bez nepořádku, pokud budete vědět, odkud reklamy pocházejí, a použijete správné nastavení svého zařízení. Chcete-li si zachovat bezchybný provoz bez reklam, mějte na paměti, že při stahování aplikací ze zdrojů třetích stran je třeba být obezřetný a často kontrolovat nastavení zařízení.

FAQ
Mohu vypnout všechny reklamy?

Ano, všechny reklamy ze zamykací obrazovky můžete odstranit podle podrobných pokynů v článku „Zbavení se reklam na zamykací obrazovce“. Pokyny vás provedou jednotlivými kroky potřebnými k odstranění reklam a zaručí vám bezchybný zážitek ze zamykací obrazovky.

Proč se mi na zamykací obrazovce iphonu zobrazují reklamy?

Reklamy se vám na zamykací obrazovce iPhonu mohou zobrazovat z různých důvodů. Možná jste si stáhli software třetí strany, který využívá zamykací obrazovku k zobrazování reklam za účelem zpeněžení vašeho zařízení. Některé aplikace mohou mít tuto funkci ve výchozím nastavení zapnutou, zatímco jiné si mohou při instalaci vyžádat váš souhlas. Dalším vysvětlením výskytu reklamy ve vašem zařízení může být to, že jste si neúmyslně stáhli virus nebo adware. Na stránky, které zobrazují reklamy na uzamčené obrazovce, vás mohou občas přesměrovat určité webové stránky nebo vyskakovací reklamy.

Proč se mi na domovské obrazovce telefonu stále zobrazují reklamy?

Reklamy se na domovské obrazovce telefonu mohou zobrazovat z několika důvodů. Možná jste si stáhli některé programy, které zobrazují reklamy za účelem vydělávání peněz, což je jedno z možných vysvětlení. na doručování reklam na uzamčenou obrazovku vašeho zařízení tyto aplikace často používají reklamní sítě nebo adware. Další možností je, že jste si stáhli podvodný software nebo jste neúmyslně klikli na reklamu, což způsobilo zobrazení reklam na domovské obrazovce. Kromě toho mohou někteří mobilní operátoři nebo výrobci do vašeho smartphonu předem nainstalovat aplikace zobrazující reklamu. Chcete-li úspěšně odstranit nechtěné reklamy ze zamykací obrazovky a zabránit jejich dalšímu zobrazování, je nutné vědět, odkud se vzaly.

Jak zablokovat reklamy na zamykací obrazovce systému Android?

Níže uvedené metody vám ukáží, jak zakázat reklamy na zamykací obrazovce systému Android. V zařízení se systémem Android otevřete Obchod Google Play.

2. Vyhledejte aplikaci pro blokování reklam, například „AdGuard“ nebo „AdBlock Plus“. 3. Vyberte si důvěryhodnou aplikaci s kladným hodnocením a recenzemi. 4. Umístěte aplikaci pro blokování reklam do svého chytrého telefonu a stáhněte si ji. 5. Otevřete aplikaci a nastavte ji podle pokynů na obrazovce. 6. Udělte aplikaci potřebná práva pro úspěšné blokování reklam.

7. Jakmile je aplikace nakonfigurována, přejděte do Nastavení v zařízení. 8. Vyberte možnost „Zámek obrazovky“ nebo „Předvolby zámku obrazovky“ (v závislosti na vašem zařízení se přesná volba může lišit).

9. Vyhledejte volbu s nápisem „Lock screen ads“ (Reklamy na zamykací obrazovce) nebo „Wallpaper ads“ (Reklamy na tapetě), pokud chcete na zamykací obrazovce zobrazovat reklamy. 10. Vypněte nebo zakažte nastavení, které zabraňuje zobrazování reklam na zamykací obrazovce.

Pomocí těchto technik byste měli být schopni zabránit zobrazování reklam na zamykací obrazovce systému Android, čímž získáte přehlednější prostředí bez reklam.