Jak získat další motivy v aplikaci PowerPoint. Komplexní průvodce

Výběr vhodného motivu pro prezentaci v aplikaci PowerPoint může výrazně zvýšit působivost vašeho sdělení. Prezentace v aplikaci PowerPoint jsou silným nástrojem vizuální komunikace. Přestože aplikace PowerPoint má řadu vestavěných motivů, můžete si přát více možností, které by vyhovovaly vašim konkrétním potřebám. Různými způsoby přidávání motivů do aplikace PowerPoint, přístupem k internetovým motivům a vyhledáváním bezplatných zdrojů motivů se bude zabývat tento článek.

Může mít PowerPoint motivy?

Ano, do aplikace PowerPoint můžete přidat motivy, které rozšíří vaši sbírku a dodají vašim prezentacím jedinečný nádech. Motivy pro aplikaci PowerPoint jsou sbírky součástí designu, které lze použít ve vašich prezentacích, například barevná schémata, písma a efekty. Můžete si vytvořit vlastní motivy nebo si je stáhnout z externích zdrojů a přidat je do aplikace PowerPoint. Jak mohu do své prezentace v aplikaci PowerPoint přidat další internetové motivy? Jedním z přístupů k přidání dalších internetových motivů do aplikace PowerPoint je přístup do obchodu Microsoft Office Store. V tomto internetovém obchodě je k dispozici mnoho dalších motivů, které lze stáhnout přímo do aplikace PowerPoint. Otevřete aplikaci PowerPoint a výběrem nabídky „Design“ přejděte do obchodu Office Store. Poté v rozevírací nabídce pod položkou „Další“ ve skupině Motivy vyberte možnost „Získat další motivy“. Tím se otevře obchod Office Store, který vám umožní procházet a stahovat další motivy zdarma nebo za symbolický poplatek.

Kde najdu motivy aplikace PowerPoint, které jsou zdarma? Pokud hledáte motivy aplikace PowerPoint zdarma, mnoho webových stránek nabízí širokou škálu motivů ke stažení. Jedním z dobře známých zdrojů jsou oficiální webové stránky Microsoft Office, které nabízejí výběr bezplatných motivů kompatibilních s aplikací PowerPoint. Kromě toho se poskytování bezplatných motivů aplikace PowerPoint věnuje mnoho nezávislých webových stránek, například SlideModel, Presentation Magazine a FPPT. Tyto webové stránky často seskupují motivy do kategorií podle různých obchodních vertikál, módních trendů nebo barevných schémat, což usnadňuje výběr ideálního motivu pro vaši prezentaci. Kde najdu motivy aplikace PowerPoint ke stažení?

Kromě oficiálního obchodu Microsoft Office Store a nezávislých webových stránek existují další místa, kde můžete získat motivy aplikace PowerPoint. Internetové obchody jako GraphicRiver a Creative Market poskytují značný výběr odborně vytvořených motivů, které lze zakoupit a stáhnout za příznivou cenu. Kromě toho mnoho fanoušků a odborníků na aplikaci PowerPoint nabízí své motivy na webových stránkách, jako jsou SlideShare a GitHub, kde můžete najít osobité a špičkové výtvory vytvořené komunitou.

Závěrem lze říci, že aplikace PowerPoint nabízí řadu přístupů, jak rozšířit možnosti prezentace a získat další témata. K dispozici je mnoho řešení, včetně přidávání témat přímo v aplikaci PowerPoint, používání online zdrojů a stahování z webových stránek třetích stran. Prozkoumáním těchto technik a využitím obrovského výběru bezplatných i placených zdrojů můžete vylepšit své prezentace v aplikaci PowerPoint a zaujmout své publikum estetickými motivy, které jsou přizpůsobeny vašim konkrétním potřebám.

FAQ
Jak přidám do aplikace PowerPoint šablonu Design?

Chcete-li do aplikace PowerPoint přidat šablonu designu, postupujte podle následujících postupů: Otevřete aplikaci PowerPoint, vytvořte novou prezentaci nebo vyberte existující prezentaci, kterou chcete otevřít. 2. V horní nabídce okna aplikace PowerPoint vyberte kartu „Návrh“. 3. V části „Motivy“ vyberte tlačítko „Další“, které je obvykle zobrazeno jako šipka směřující dolů. Tím se otevře galerie „Motivy“, kde si můžete vybrat z řady předpřipravených motivů vzhledu.

4. Posouváním výběru najděte ten, který se vám líbí.

5. Pokud se chcete podívat na další designové šablony, vyberte z nabídky v dolní části galerie možnost „Browse for Themes“ (Procházet motivy). Další motivy pak můžete vyhledat a stáhnout z webových stránek Microsoft Office pomocí dialogového okna, které se otevře. 6. Klepněte na vybranou šablonu návrhu a použijte ji na prezentaci. Barvy, písma a efekty nového motivu budou v aplikaci PowerPoint automaticky použity v celé prezentaci. 7. Výběrem mnoha variant v rámci vybraného motivu můžete šablonu návrhu dále přizpůsobit. Varianty nabízejí několik barevných schémat a možností stylů, které vylepšují celkový vzhled. 8. Některé součásti šablony návrhu můžete změnit také pomocí nástrojů, které nabízejí části „Motivy“ a „Předloha snímku“.

Po použití šablony návrhu nezapomeňte prezentaci uložit, aby se úpravy zachovaly.

Jak stáhnout prémiové šablony PPT zdarma?

Existuje několik legálních způsobů, jak získat prémiové šablony PowerPoint zdarma, přesto je nezbytné respektovat autorská práva a licenční smlouvy. Zde je návod krok za krokem, jak získat bezplatný přístup k prémiovým šablonám PPT: 1. Podívejte se na spolehlivé webové stránky: Vyhledejte spolehlivé webové stránky, které poskytují bezplatné šablony PowerPoint. Mezi oblíbené webové stránky patří FPPT, SlideModel a Slidesgo. Tyto platformy často nabízejí velký výběr šablon, včetně placených. 2. Prohlédněte si sbírku šablon: Projděte si šablony na webových stránkách a ulovte kvalitní výběr. Tyto šablony jsou obvykle označeny jako „prémiové“ nebo „placené“, ale některé webové stránky by je mohly nabízet zdarma. 3. Filtrování bezplatných šablon: Na několika webových stránkách jsou k dispozici bezplatné nástroje pro filtrování šablon. Pomocí filtru zobrazíte pouze šablony, které jsou ke stažení zdarma. 4. Stáhněte si preferovanou šablonu: Po objevení prémiové šablony, která je nabízena zdarma, klikněte na možnost stažení. Před stahováním z některých webových stránek se možná budete muset zaregistrovat. 5. Zkontrolujte licenční podmínky: Před použitím šablony si přečtěte její licenční podmínky. Zkontrolujte, zda umožňuje neomezené použití a změny, jak se u některých šablon může stát. Pokud je stažená šablona v komprimovaném formátu (například ZIP), rozbalte soubory do složky v počítači.

6. Rozbalte soubory šablony.

7. Spusťte aplikaci PowerPoint a otevřete šablonu: Otevřete aplikaci Microsoft PowerPoint a přejděte do umístění, kde byly uloženy soubory šablony. Chcete-li šablonu začít používat, otevřete soubor.ppt nebo.pptx.

Nikdy nezapomeňte, jak důležité je dodržovat licenční ujednání a předpisy o autorských právech. Šablony stahujte pouze z důvěryhodných webových stránek, na kterých je jasně uvedeno, že jsou zdarma.