Jak otevřít Chrome pomocí CMD

Jak obnovit Google Chrome?
Obnovení výchozího nastavení Chromu

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře vyberte ikonu možností Nastavení.
  3. Vyberte Resetovat nastavení Obnovit nastavení na původní výchozí hodnoty. Resetovat nastavení.
Další informace najdete na support.google.com

Přemýšleli jste někdy, jak spustit Google Chrome pomocí příkazového řádku? Pak máte štěstí! Tento článek vás provede procesem otevření prohlížeče v Příkazovém řádku a poskytne vám důležité informace, jako je příkaz pro spuštění Chrome z terminálu, možnosti spuštění Chrome a popis příkazu „chrome“. Nyní se pustíme do práce!

Pomocí příkazu CMD otevřete prohlížeč Google Chrome jednoduchým provedením následujících kroků:

1. Chcete-li spustit dialogové okno Spustit, stiskněte na klávesnici klávesu Windows a klávesu R.

2. Chcete-li otevřít příkazový řádek, zadejte „cmd“ a stiskněte klávesu Enter. 3. V okně příkazového řádku zadejte „start chrome“ a stiskněte klávesu Enter.

Zadáním příkazu „start chrome“ do okna Příkazového řádku můžete počítači sdělit, aby spustil prohlížeč Google Chrome. Příkaz „start“ slouží ke spuštění nového okna prohlížeče Chrome pro vybraný program. Po stisknutí klávesy Enter se v počítači spustí prohlížeč Google Chrome.

Nyní se budeme věnovat příslušným dotazům:

Jak mohu například spustit prohlížeč v Příkazovém řádku? Ke spuštění prohlížeče v Příkazovém řádku můžete použít příkaz „start“ a název spustitelného souboru prohlížeče. Chcete-li například spustit prohlížeč Google Chrome, napíšete do Příkazového řádku příkaz „start chrome“. Podobně jako byste změnili „chrome“ na „firefox“ nebo „msedge“ pro jiné prohlížeče, například Mozilla Firefox nebo Microsoft Edge.

2. Jaký je terminálový příkaz pro spuštění prohlížeče Chrome?

Chrome lze spustit prostřednictvím terminálu zadáním příkazu „google-chrome“ nebo „chrome“, pokud používáte operační systém macOS, respektive Linux. V počítači tyto příkazy spustí prohlížeč Google Chrome. 3. Jak spustím Chrome pomocí parametrů příkazového řádku?

Chování prohlížeče Chrome při spouštění můžete upravit pomocí příznaků příkazového řádku. Pomocí příkazu CMD můžete Chrome spustit pomocí následujících možností příkazového řádku: Pomocí výše popsaného způsobu spusťte CMD.

b. Zadejte příkaz „start chrome“ a poté zvolený příznak a „–„. Chcete-li například spustit Chrome v soukromém režimu, napište do příkazu CMD „start chrome –incognito“. Seznam možností příkazového řádku naleznete na stránce Chrome Developers. 4. Co přesně je příkazový řádek chrome?

V příkazovém řádku nebo terminálu zadejte příkaz „chrome“, čímž spustíte prohlížeč Google Chrome. Jedná se o zkratku spustitelného souboru Chrome, díky které lze prohlížeč jednoduše spustit z CMD nebo terminálu.

Závěrem lze říci, že použití příkazu CMD ke spuštění prohlížeče Google Chrome je jednoduchý postup. Chrome můžete v počítači spustit zadáním příkazu „start chrome“ do příkazového řádku. Ke spuštění zvoleného prohlížeče v Příkazovém řádku nebo terminálu můžete také použít název spustitelného souboru. Mějte na paměti, že k úpravě chování prohlížeče Chrome lze použít také příznaky příkazového řádku. Neváhejte tedy a prozkoumejte četné způsoby spouštění a používání prohlížeče Chrome prostřednictvím příkazového řádku!

FAQ
Co dělá Ctrl Shift B v Chromu?

Zapnutí a vypnutí panelu záložek v prohlížeči Chrome vyžaduje stisknutí klávesové zkratky Ctrl + Shift + B. Stisknutím klávesové zkratky Ctrl + Shift + B se tedy panel záložek zobrazí, pokud je aktuálně skrytý, a naopak.

Jak otevřu okno prohlížeče?

Okno prohlížeče můžete spustit následujícími úkony: Pro zahájení klikněte na tlačítko „Start“ na počítači nebo použijte klávesu „Windows“ na klávesnici. 2. 3. Do vyhledávacího řádku nebo do pole „Spustit“ zadejte „Chrome“ a stiskněte klávesu Enter. Po provedení tohoto úkonu se spustí prohlížeč Chrome. 3. Alternativně můžete otevřít okno prohlížeče pomocí klávesových zkratek. Zkratky pro otevření inkognito okna prohlížeče Chrome jsou „Ctrl“ + „Shift“ + „N“ a „Ctrl“ + „Shift“ + „T“ pro opětovné otevření naposledy zavřené karty, resp. Okno prohlížeče Google Chrome můžete otevřít podle následujících kroků. Pokud dáváte přednost prohlížeči Chrome, můžete v kroku 2 změnit „Chrome“ na název prohlížeče, který preferujete.

Má Chrome příkazový řádek?

Ano, Chrome má rozhraní příkazového řádku (CLI), které umožňuje uživatelům vstoupit do prohlížeče pomocí CMD (Command Prompt) nebo jiných terminálových programů a provádět různé operace. Pomocí příkazového řádku CMD zadejte příkaz „start chrome“ nebo „chrome“ a spusťte prohlížeč Chrome. Spuštěním tohoto příkazu se spustí a otevře čerstvá instance prohlížeče Chrome. Pro Chrome existuje řada příznaků příkazového řádku, které lze použít k úpravě jeho chování a provádění konkrétních úloh.