Domovská stránka > J > Jak Uložit Obrázek Z Obrazovky?

Jak uložit obrázek z obrazovky?

Otevřete si tedy Start (vlevo dole) a začněte psát "malování"; Otevřete nabídnutý program a použijte klávesovou zkratku CTRL+V (vložit). Do malování se vloží screenshot, který už můžete uložit do souboru. Zvolte tedy Soubor > Uložit a uložte si obrázek někam na disk, kde ho budete moci nalézt (dokumenty, plocha).

Přečtěte si více

Jak udělat snímek obrazovky v Macu?

Stiskněte Shift-Cmd-3. Stiskněte kombinaci kláves Shift-Cmd-4 a pak posuňte ukazatel ve tvaru nitkového kříže na výchozí místo pro pořízení snímku obrazovky. Stiskněte tlačítko myši nebo trackpadu, přetáhněte přes oblast, kterou chcete zachytit a potom tlačítko myši nebo trackapadu uvolněte. Pokud jde o to, kde je uložen print screen? Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a potom v části Umístění zachycení vyberte Otevřít složku.

Také, jak nahrát video z počítače?

Uživatelé Windows 10 a novější mají přímo v systému zabudovanou možnost tzv. Xbox game baru. Pomocí klávesové zkratky Windows + G vyvoláte ovládací panel a dalším kliknutím už můžete nahrávat záznam obrazovky nebo pořizovat screenshoty. Délku trvání záznamu i kvalitu si můžete určit v nastavení. Jak nahrát obrazovku se zvukem zdarma? Slunečnice doporučuje

  1. oCam 490.0. zdarma.
  2. Free Screen Recorder 2.9. 2.5.
  3. LightShot 5.4.0.10. zdarma.
  4. IObit Screen Recorder 1.3.0.331. zdarma.
  5. Fraps 3.5.99. zdarma k vyzkoušení
  6. Captureka! 1.4.1.
  7. PicPick 6.1.1. zdarma.
  8. Bandicam 5.4.3 aktualizace. zdarma k vyzkoušení

Jak nahrát video z webkamery?

Na kartě "Domů" klikněte na "Nahrát z webkamery". Stiskněte červené tlačítko "Nahrát" a začněte nahrávat. Pokud chcete video uložit, klikněte na modré tlačítko "Zastavit". Nahrané video přejmenujte a uložte do složky "Moje videa". Jak udělat snímek obrazovky na mobilu? Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat.

Jak vyfotit obrazovku v mobilu?

Otevřete obsah, který chcete snímat. Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen. Můžete se také zeptat, kam se ukládá print screen win 10? Windows 10 umí pomocí kláves [Windows]+[Prt Sc] vytvořit screenshot celé obrazovky. Po stisknutí této klávesové zkratky obrazovka krátce problikne a snímek obrazovky potom najdete ve složce »Obrázky\Snímky obrazovky«. Nevýhodou tohoto způsobu je, že se vždy zachytí pouze celá plocha obrazovky.

Jak převést PDF na text?

Online převod PDF na Word

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte PDF do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete převést do formátu DOCX. Acrobat soubor PDF automaticky převede na dokument aplikace Word. Převedený dokument si stáhněte nebo se přihlaste a sdílejte ho.

By Pinebrook Trevarthen

Jak zmenšit stránku v PDF? :: Jak zmenšit velikost dokumentů?
Užitečné odkazy