Domovská stránka > J > Jak Obejít Lhr?

Jak obejít Lhr?

Dle vyjádření lze díky nové verzi těžícího programu získat až 70 % těžebního výkonu LHR, tedy nějakých 20 % navíc oproti běžnému výkonu při těžbě kryptoměn. Program zatím tuto ochranu dokáže obejít jen při těžbě etherea (ethash), což je ale nejpopulárnější kryptoměna těžená pomocí GPU.

Přečtěte si více

Jak zjistit velikost VRAM?

Poznejte můj VRAM ve Windows 10 z Nastavení

Do pole Zahájit hledání nebo pomocí Cortany zadejte výraz „zobrazit“ a vyberte příslušnou funkci.
Jak se vyznat v grafických kartách? Čip grafické karty je základní stavební kámen, který určuje grafický výkon zařízení. Při výběru grafické karty hraje klíčovou roli velikost paměti (GB), její rychlost (Mhz) a počet stream procesorů.

Jak nastavit grafickou kartu Windows 10?

Přejděte na Napájení > Globální nastavení přepínatelné grafiky nebo Nastavení aplikace přepínatelné grafiky a poté změňte nastavení přepínatelné grafiky. Podle toho, jak poznat spálenou grafickou kartu?

Jak poznat spálenou grafickou kartu

PředmětAutorDatum
Vypni v BIOSu onboard grafiku a zkontroluj přídavné napájení 8600GT, zastrčení do slotu. Fuente 16.12.2009 20:07Fuente16.12.2009 20:07

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit rychlost grafické karty?

3DMark. Aplikace detekuje hardware zařízení a podle něj navrhne nejvhodnější testy. Kromě měření výkonu se může hodit při řešení problémů souvisejících s chováním komponent v zátěži – nabízí totiž podrobné grafy poskytující informace o teplotách procesoru, grafického čipu a další údaje. Jak zjistit rychlost počítače? Klikněte pravým tlačítkem na hlavní panel a vyberte „ Správce úloh ”Nebo jej spusťte stisknutím Ctrl + Shift + Esc. Klikněte na kartu „Výkon“ a vyberte „CPU“. Zde se zobrazí název a rychlost CPU vašeho počítače.

Jak měřit teplotu grafické karty?

Obvyklá teplota grafické karty se pohybuje kolem 30–50 stupňů v případě, kdy počítač nemusí zpracovávat graficky náročné úkoly. Teplotu grafické karty si můžete snadno ověřit pomocí malého diagnostického nástroje GPU-Z. Dokud se grafická karta v klidovém stavu nezahřívá na více než 60 stupňů, je všechno v pořádku. Jak nastavit v biosu grafickou kartu? Restartujte počítač a v závislosti na výrobci základní desky stiskněte po startu tlačítko [F2], [F5] nebo [F12], abyste se dostali do BIOS. Projděte nastavení BIOS, vyhledejte položku týkající se grafické karty a aktivujte grafickou kartu GeForce – obecně výběrem správného PCI nebo PCIe zařízení.

Jak si správně vybrat grafickou kartu?

Pro hraní her je vhodné mít grafický čip aspoň ze střední třídy. Pro nové hry nebo hraní ve vysokém rozlišení musíte sáhnout vždy výše. Důležitá je také grafická paměť, dnes typicky GDDR5 nebo GDDR6, kde je minimum aspoň 8 GB. Pro novější sestavy a aktuální karty však raději 12 až 16 GB i více.

By Dowd

Jak změnit u obrázku DPI? :: Jak zjistit problém s grafickou kartou?
Užitečné odkazy