Domovská stránka > C > Co To Je Tablet?

Co to je tablet?

Tablet je označení pro přenosný počítač ve tvaru desky s integrovanou dotykovou obrazovkou, která se používá jako hlavní způsob ovládání. Místo fyzické klávesnice se často používá virtuální klávesnice na obrazovce nebo psaní pomocí stylusu.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak zjistím co mám za ipad?

Určení modelu iPadu

  1. Podívejte se na zadní stranu iPadu.
  2. Otevřete Nastavení a klepněte na Informace. Číslo modelu najdete v horní části. Pokud číslo, které vidíte, obsahuje lomítko „/“, jedná se o číslo dílu (například MY3K2LL/A).
Jak zjistit datum nakupu iPhone? Jak zjistit přesný datum zakoupení iPhonu

Sériové číslo najdete v Nastavení, kde rozkliknete záložku Obecné, a poté možnost Informace. Zde poté stačí sjet k řádku Sériové číslo. Zároveň můžete k identifikaci zařízení využít také IMEI, které si můžete zobrazit také v Informacích, anebo po vytočení čísla *#06*.

Jak aktualizovat IOS na starem iPadu?

Ruční aktualizace iPadu

Aktualizace softwaru můžete vyhledat a nainstalovat kdykoli. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Na displeji se objeví verze systému iPadOS, kterou máte momentálně nainstalovanou, a informace o tom, zda je k dispozici aktualizace.
Které Ipady podporují Apple Pencil? generace) můžete používat s těmito modely iPadu:

  • iPad mini (5. generace)
  • iPad (6. generace a novější)
  • iPad Air (3. generace)
  • 12,9palcový iPad Pro (1. a 2. generace)
  • 10,5palcový iPad Pro.
  • 9,7palcový iPad Pro.

Podle toho, kdy vyšel ipad air?

iPad Air je celkově pátá verze tabletu iPad od americké firmy Apple. Byl představen na konferenci Applu 22. října 2013. Kdy vyšel iPad pro 2020? Představení iPadu Pro (2021)

V roce 2020 došlo na představení už v březnu, letos tomu bylo v květnu. Data představení tedy nejsou tak pevná, jako je tomu např. u iPhonů, ale soudě dle posledních dvou let, jsou ve hře měsíce březen/duben/květen.

Kdy vyjde nový iPad 2021?

Nový iPad (2021) je již nyní k dostání v rámci předobjednávky, přičemž do oficiálního prodeje zamíří v pátek 24. září. Zákazníci si navíc mohou vybrat ze dvou barevných provedení – vesmírně šedé a stříbrné – a ze dvou možných kapacit úložiště. Kdy vyjde iPad 2022? Apple iPad Air (2022) se bude nabízet hned v pěti barevných variantách, z nichž patrně nejvíce zaujme méně obvyklá modrá. Předprodej startuje již tento pátek 11. března, samotný prodej vypukne o týden později, tedy 18. března.

Jaký iPad na kreslení?

Apple iPad Air 2020 bude výborným grafickým tabletem pro všechny, kdo rádi využijí i jiné funkce tabletu a ocení možnost kreslit odkudkoli bez nutnosti připojení k počítači.

By Crowe

Jak vybrat pevný disk do notebooku? :: Jak si vybrat iPad?
Užitečné odkazy