Jak nastavit mi prohlížeč?
Otevřete aplikaci Nastavení.
- Najděte sekci s aplikacemi s názvem „Všechny aplikace“.
- Další - tlačítko „Menu“ v pravém horním rohu.
- Po stisknutí se zobrazí nabídka.
- Změníme výchozí prohlížeč, a proto klikneme na položku se stejným názvem.
Jak zrusit mi prohlížeč?
Dobrý den, zkuste v Nastavení-Aplikace-Správa aplikací otevřít Mi Prohlížeč a pak klepněte na Vymazat výchozí. Jak přenastavit prohlížeč? V sekci Obecné se v části Spuštění nachází nastavení výchozího prohlížeče. Klikněte na tlačítko Nastavit jako výchozí…. Firefox se příslušné změny v nastavení systému Windows pokusí provést na pozadí.
Pokud jde o to, proč mi nejde aktualizovat android?
Zkontrolujte, zda jste přihlášeni ke službě Google Play nebo App Store. Aplikace instalované ve vašem zařízení nebude možné aktualizovat, pokud jste se mezitím odhlásili ze svého účtu Google Play nebo App Store. Jak si aktualizovat Windows 10? Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je.
A další otázka, jak aktualizovat obchod google play?
Jak aktualizovat Obchod Google Play
- Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
- Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
- Klepněte na Nastavení Informace. Verze Obchodu Play.
- Zobrazí se zpráva s oznámením, zda je Obchod Play aktuální. Klepněte na Rozumím.
- Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
- Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
- Klepněte na Jazyky.
- V sekci Nastavení překladu zapněte nebo vypněte možnost Nabízet odeslání stránek v jiných jazycích do Překladače Google.
Jak přidat překladač na lištu?
Využít můžete rozšíření „Google Translate“, které do pravého horního rohu přidá ikonu překladače. Stačí pak na ni kliknout a lišta s možností překladu se ihned objeví. Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout automatický překlad? Dále se objevuje zcela korektní rada: otevřít standardní nabídku Chrome (červená šipka) → Nastavení → (dole) Rozšířená nastavení → Jazyky → (rozkliknout) Jazyk. Zde by měla figurovat možnost „Nabízet překlad stránek v jazycích, kterým byste nemuseli rozumět“ a přepínač by měl být vpravo (tj. modrý).
Jak zakázat aktualizace Google Chrome?
Krok 1: Otevřete okno Služby zadáním services. msc v příkazovém poli Zahájit hledání nebo Spustit. Krok 2: Hledat Aktualizační služba Google (gupdate) a Aktualizační služba Google (gupdatem). Poklepejte na na každém z nich a změňte typ spouštění na Automatický or Automatické (Zpožděné spuštění).
Similar articles
- Jak nastavit Google jako výchozí prohlizec?
- Jak nastavit výchozí prohlížeč v mobilu?
- Jak nastavit Google Chrome jako hlavní prohlížeč?
- Jak nastavit hlavní prohlížeč Google?
- Jak si nastavit výchozí prohlížeč?
- Jak nastavit výchozí prohlížeč v Microsoft EDGE?
- Jak nastavit nový prohlížeč?
- Jak nastavit Google Chrome jako výchozí prohlížeč?
- Jak nastavit výchozí prohlížeč Iphone?