Domovská stránka > J > Jak Zjistit Svou Emailovou Adresu?

Jak zjistit svou emailovou adresu?

K zobrazení své e-mailové adresy použijte službu Echo

Nejlepší způsob, jak zjistit, jak vypadají e-maily, které posíláte, je samozřejmě poslat si e-mail. Kdyby jste jen znali svou e-mailovou adresu. K tomu nepotřebujete znát svou adresu. Pošlete e-mail na e-mailovou službu echo a ten vám bude zaslán přímo zpět.

Přečtěte si více

Jak vypátrat email?

Nainstalujte ho pro svůj gmail účet, přihlaste se pomocí Twitteru/Facebooku/Google+. Otevřete (nebo stáhněte) si Google Doc tabulku. Napište jméno, příjmení a webovou doménu člověka, jehož email hledáte. Zkopírujte a vložte všechny výsledky do Gmailu. Také, jak získat email? Vytvoření účtu Gmail

  1. Přejděte na stránku pro vytvoření účtu Google.
  2. Nastavte si účet podle pokynů na obrazovce.
  3. Pomocí vytvořeného účtu se přihlaste do Gmailu.

Jak vyhledat Gmail?

Jak vyhledávat

  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře na stránce napište, co hledáte.
  3. Stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se seznam e-mailů.
  4. Pokud chcete vyhledávání dál upřesnit, použijte filtry, které najdete pod vyhledávacím polem, případně operátory přímo ve vyhledávacím poli.
Jak zjistit kde mám ucty? Exekutor má možnost velmi snadno zjistit, u jaké banky (nebo u kterých bank), máte účet. Všechny banky totiž mají povinnost ukládat informace i lidech, kteří u nich mají bankovní účet do centrální databáze, kterou spravuje Česká národní banka. Tato databáze není veřejná a přístup k ní má jen omezený okruh lidí.

Jaká je emailová adresa?

E-mailová adresa je údaj, který v e-mailové zprávě určuje adresáta zprávy (případně adresáta kopie zprávy) a obvykle též údaj o odesílateli zprávy. E-mailová adresa identifikuje elektronickou poštovní schránku uživatele e-mailu. E-mailová poštovní schránka je fyzicky umístěna na nějakém internetovém serveru. Co obsahuje hlavicka emailu? V hlavičce e-mailu se nejčastěji nacházejí tyto položky:

  • From: e-mailová adresa odesílatele.
  • To: adresa příjemce.
  • Cc: kopie e-mailu, kde může být více adres oddělených čárkou.
  • Bcc: skrytá kopie.
  • Reply-To: adresa pro odpověď.
  • In-Reply-To: identifikuje předcházející korespondenci.
  • Subject: předmět zprávy.

Jak zjistit hlavičku e-mailu?

Zobrazení hlavičky

  1. Otevřte e-mail, u kterého chcete hlavičku zobrazit.
  2. V levém dolním rohu v otevřené zprávě klikněte na tlačítko "Další" a vyberte položku "Zobrazit hlavičku".
Jak poslat email bez IP adresy? Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat.

Můžete se také zeptat, kolik stojí vlastni email?

E-mail s vlastní doménou je zde zdarma a navíc získáváte veškeré výhody Seznamovkých schránek. To znamená, že prostředí schránky je stejné jako mají ostatní uživatelé. Máte možnost si vytvořit e-mailových adres kolik chcete a každá schránka má neomezenou velikost.

By Hake Lundholm

Kde je grafická karta v PC? :: Co obsahuje hlavicka emailu?
Užitečné odkazy