Domovská stránka > J > Jak Skrýt Číslo Na Androidu?

Jak skrýt číslo na Androidu?

Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo

1. V menu najděte „Volat“: Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Volat.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování svého telefonního čísla: Stiskněte Další nastavení. Stiskněte ID volajícího. Stiskněte Výchozí síť, Skrýt číslo nebo Zobrazit číslo.
  3. Dokončete:

Přečtěte si více

Jak poslat SMS jako skryté číslo?

Své telefonní číslo můžete skrýt pouze při volání, nikoliv při posílání SMS nebo MMS zpráv.

1. V menu najděte „Zobrazit moje ID volanému“: Stiskněte Nastavení.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování telefonního čísla: Stisknutím indikátoru vedle „Zobrazit moje ID“ tuto funkci aktivujete nebo deaktivujete.
  3. Dokončete:
Podle toho, jak nastavit žádné id volajícího? Přejděte do Nastavení, poté klikněte na ikonu Telefon. V dolní polovině nabídky přejděte na Zobrazit moje ID volanému. Po jejím zobrazením tuto možnost vypněte. Když tedy budete někomu volat, zobrazí se mu pouze “žádné ID volajícího”.

Tak jak nahlasit číslo?

Nejdříve vyplňte telefonní číslo, které vám takto volalo a pak jméno subjektu (pokud je vám známo) Dále uvedete telefonní číslo, na které vám bylo voláno a e-mailovou adresu. Na tuto adresu vám bude doručena zpráva obsahující instrukce vysvětlující, jak blokaci dokončit. Jak zablokovat SIM kartu? Jak si zablokovat SIM kartu

1. Kartu můžete zablokovat ve své samoobsluze, pokud máte roli Správce nebo jste kontaktní osoba. U svého tarifu si otevřete sekci „SIM karta“.
  2. Vyberte, proč chcete kartu zablokovat.
  3. Klikněte na tlačítko „Blokovat“. SIM karta bude od této chvíle vypnutá.

Jak zablokovat telefon na dálku?

Smartphone vám pomůže

Nainstalujte si aplikaci proti ukradení „Najdi můj telefon“ (Find my phone) pro Android nebo „Najdi můj iPhone“ (Find my iPhone) od Applu. Ta vám pomůže telefon při krádeži nebo ztrátě vyhledat a na dálku zablokovat. Existují i další podobné aplikace. Aktivujte možnost šifrování.
Co znamená žádné ID volajícího? Denně zvoní telefony a místo čísla se na displeji objeví „žádné ID volajícího“. Odhalit, kdo volá, je v tu chvíli nemožné. Službu využívají úřady, které nechtějí, aby jim lidé volali zpět. Anonymně tedy volá nejen policie a soudy, ale také třeba finanční úřad.

Tak jak zjistit kdo mi volá ze soukromého čísla?

U svého telefonního operátora – ten má povinnost vám vyhovět, udělá to ale za poplatek, který činí okolo 500 Kč. Policie ČR – pokud se obtěžování ze strany skrytého čísla stává neúnosné, poznamenejte si datum a čas, kdy vám volalo. Polici ČR pak zdarma od operátorů zjistí toto skryté číslo. Podle toho, co je zadne id volajiciho? Nyní je nutné, abyste využili předvolbu #31# před konkrétním telefonním číslem. Pokud tedy budete chtít skrýt vaše číslo před voláním na telefon 666 777 888, tak vyťukejte v číselníku #31#666777888. Nakonec stačí klepnout na tlačítko pro volání. Tímto způsobem můžete skrýt své číslo dočasně jen u konkrétního hovoru.

Jak zjistit čí je to telefonní číslo?

Jak zjistit majitele telefonního čísla

1. Zavolejte na něj. Buď se přímo zeptejte, nebo – když vám to stojí za to – můžete předstírat omyl.
  2. Vyzkoušejte služby pro identifikaci. Je jich celá řada: kdomivolal.eu, kdovolal.cz, kdovolal.eu, muzutozvednout.cz, vyhledatcislo.cz, telefonniseznam.org.
  3. Zkuste Google.

By Shriver

Jak zakázat reklamy v Google Chrome? :: Co mám dělat když mi volá neznámé číslo?
Užitečné odkazy