Domovská stránka > J > Jak Rozšířit Paměť Ipadu?

Jak rozšířit paměť ipadu?

Volba číslo jedna, jak snadno, efektivně a rychle rozšířit paměť svého zařízení je využití služeb iCloud. Když si založíte nové Apple ID máte k dispozici zdarma 5 GB úložného prostoru, s čímž si pro začátek snadno vystačíte.

Přečtěte si více

Jak si promazat iPhone?

Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení. Jak resetovat iPad do továrního nastavení bez hesla? 3 další způsoby pro obnovení iPhonu bez Apple ID hesla

  1. Odemkněte váš iPhone.
  2. Běžte do Nastavení > Obecné > Smazat data a nastavení
  3. Váš iPhone po potvrzení odstraní veškerá data telefonu a restartuje se.

Jak vymazat iPad bez hesla?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu vašeho iPadu a současně iPad připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPadu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPad vypnout a začít znovu. Co se stane při továrním nastavení? Obnova do továrních hodnot je operace, během které dojde ke smazání všech dat, aplikací a nastavení. Dostane se do stavu v jakém byl při rozbalení z krabičky. Jedná se o doporučený krok, pokud nějaká funkce telefonu nefunguje i přes její správné nastavení.

Čím odmastit displej?

Postup čištění displejů

V případě většího znečištění (mastnota) naneste na mikrovláknovou utěrku čistící přípravek (Sidolux Professional čistič na ploché obrazovky s rozprašovačem 200 ml). Krouživými pohyby mikrovláknovou utěrkou odstraňte z displeje nečistoty. Nakonec suchou částí utěrky displej dokonale vyleštěte.
Podle toho, jak odmastit obrazovku? Při otírání obrazovky na ni netlačte. Používejte velmi měkký hadřík z mikrovlákna, namočený ve vlažné, ideálně destilované vodě. Nikdy ho nenahrazujte papírovou utěrkou, toaletním papírem nebo běžným hadříkem. Vždy se do čištění pusťte až ve chvíli, kdy je televize nejen vypnutá, ale i zcela vychladne.

Můžete se také zeptat, jak vyčistit reprak?

Nevynechejte ani reproduktor a mikrofon

Kromě vatových tyčinek můžete k šetrnému vyčištění reproduktoru a mikrofonu použít i obyčejný či jednosvazkový zubní kartáček s jemnými štětinami. Výborně funguje také lepicí páska nebo speciální plastelína, určená k čištění klávesnic.
Lidé se také ptají, jak cistit obrazovku macbook? Čištění obrazovky počítače

  1. Mac vypněte a odpojte od něj napájecí šňůru a všechna připojená zařízení.
  2. Otřete obrazovku čistou měkkou textilií, z níž se neuvolňují vlákna, navlhčenou v čisté vodě.

Jak uklidit Mac?

Vymažte nepoužívaná média, například hudbu, filmy nebo podcasty, která můžou zabírat hodně místa. Vymažte nepotřebné soubory ve složce Stahování. Složku Stahování můžete otevřít z Docku nebo výběrem položek Přejít > Stahování na panelu nabídek ve Finderu. Odstraňte nepotřebné e-maily z aplikace Mail.

By Leandro Delger

Čím vyčistit tablet? :: Čím čistit iPad?
Užitečné odkazy