Domovská stránka > J > Jak Zprůhlednit Pozadí Obrázku?

Jak zprůhlednit pozadí obrázku?

Odebrání pozadí obrázku

  1. Vyberte obrázek, ze kterého chcete odebrat pozadí.
  2. Vyberte Formát obrázku > Odebrat pozadínebo Formát > Odebrat pozadí.
  3. Výchozí oblast pozadí bude zbarvená purpurovou barvou, která ji označí k odebrání, zatímco popředí si zachová přirozené zbarvení.

Přečtěte si více

Také, jak udělat průhledné pozadí irfanview?

Obrázek s průhledným pozadí velmi snadno uložíte například v programu IrfanView. Otevřete obrázek a z nabídky Soubor vyberte příkaz Uložit jako. Když ve standardním dialogovém okně zvolíte jako typ souboru jeden z výše zmíněných formátů, zobrazí se v malém okně po pravé straně volba Uložit průhlednou barvu. Také, jak vytvorit pozadi? Základem průhledného pozadí je výběr

Většinou je nejlepší Polygonové nebo Magnetické laso. Vyberte Magnetické laso. Na tomto příkladu si ukážeme práci s Magnetickým lasem. Vyberte jej a celý objekt co nejpřesněji obtáhněte.

Jak změnit průhlednost obrázku?

Vyberte obrázek a přejděte na Formát obrázku > Barva nebo Nástroje obrázku > Formát > Barva. Vyberte Nastavit průhlednou barvu. Když se ukazatel změní, vyberte barvu, kterou chcete udělat průhlednou. Jak udělat obrázek v PNG? -24 bit použijte klávesovou zkratku Ctrl+Alt+Shift+S (zmáčknete všechna tato tlačítka najednou). Z nabídky různých formátů vyberte "PNG-24" a zmáčkněte tlačítko Uložit (Save). Výsledný soubor . png pak nahrajte do našeho "Tvořiče", kde se bude zobrazovat bez průhledného pozadí.

Lidé se také ptají, jak vložit obrázek do obrázku bez bílého pozadí?

Stačí přejít na adresu https://www.remove.bg/upload Zde vás nečeká žádné složité nastavování. Jen nahrajete obrázek, u kterého požadujete odstranit pozadí tlačítkem „Upload image“ a máte hotovo. Jak odebrat bílé pozadí u obrázku? Odstranění požadí pomocí Pixlr AI

Nejmodernější AI nástroje od Pixlr vám umožní odstranit pozadí ze selfie, profilových obrázků a dalších snímků bez těžkopádné ruční práce. Odstraňte pozadí na několika obrázcích současně a dolaďte výsledek pomocí našich nástrojů pro detailní výřezy.

Jak udělat bílé pozadí na fotce?

Jak na odstranění pozadí fotky krok za krokem

  1. Přejděte na adresu bgeraser.com.
  2. Klikněte na odkaz s ikonkou Click or Drop Files a vyberte fotky v počítači, ze kterých si přejete odstranit pozadí.
  3. BgEraser zobrazí náhledy fotografií.
Jak odstranit pozadí z Gifu? Nedávno spuštěný nástroj nazvaný Unscreen odstraní pozadí z videa nebo GIF. Uživatelé mohou do nástroje nahrát jakékoli video nebo GIF a přesně odstraní pozadí. Po odstranění pozadí umožňuje Unscreen uživateli přidat libovolné přizpůsobené pozadí.

Jak vytvořit průhledný podpis?

Nastavení části obrázku jako průhledné

Klikněte na obrázek, ve kterém chcete vytvořit průhledné oblasti. V části Nástroje obrázku klikněte na kartě Formát ve skupině Upravit na Přebarvit. Klikněte na Nastavit průhlednou barvu a potom klikněte na barvu v obrázku, kterou chcete nastavit jako průhlednou.

By Burnie

Jak zprůhlednit obrázek Powerpoint? :: Jak pochopit Vennovy diagramy?
Užitečné odkazy