Domovská stránka > J > Jak Se Píše Na Klávesnici Exponent?

Jak se píše na klávesnici exponent?

Předpoklad: Vaše klávesnice musí mít numerickou část, jinak je tento postup neproveditelný.

  1. ^2 = Stiskněte levý Alt a nepřestávejte ho držet. Na numerické klávesnici vyťukejte kód 94.
  2. ² = Zde je nejprve nutné přepnout na anglickou klávesnici, protože s českou to nejde.

Přečtěte si více

Jak napsat zobáček dolů?

Podržte levý Alt + vyťukejte na numerické klávesnici číslo 25. Pokud jde o to, jak se dělá mocnina na klávesnici? levý Alt + 94

Další možností, jak napsat znak mocniny, je přepnutí do anglické klávesnice a poté zkratka Shift + 6.

Také, jak vložit emoji do textu?

Barevné smajlíky přidáš do textového pole přes panel Emoji ikon. Funguje globálně, nejen ve Freelu. TIP: Jak zobrazit Emoji panel ve Windows a Mac OS? V Mac OS stiskni Control + Command ⌘ + Space. Co znamená ?? ? (lilek), ? (okurka) a ? (banán) mohou naznačovat něco sexuálního. Bez ohledu na jazykovou nepřístupnost mohou dosáhnout shody v obrazovém vyjádření.

Také, jak psát na klávesnici znaky?

Pro běžně používané znaky se obvykle užívá kombinace klávesy Shift a stisku příslušné dodatečné klávesy (jako zmiňovaná dvojtečka, nebo otazník). Pro méně běžné znaky pak bývá určena kombinace Pravý Alt (někde také „Alt Gr“) + klávesa (složené závorky, zavináč, znak dolaru atd.). Může se také zeptat, jak se píše è? Jak napsat E se stříškou

Stiskněte a držte pravý Alt a následně klávesu Š nad písmenem W. Poté klepněte na E a máte požadovaný znak Ê.

Jak napsat *?

Hvězdička na klávesnici přes pravý alt (alt gr)

Zatímco držíte pravý Alt, stiskněte klávesu pro pomlčku „-“, kterou najdete v pravé části klávesnice nalevo od tlačítka Shift. Po jejím stisknutí dojde k zápisu hvězdičky do místa, kde máte v dokumentu/programu umístěný kurzor.
Jak napsat ò? Stiskněte levý Alt a držte ho. Vpravo na numerické části klávesnice vyťukejte číslo 0243 pro ó, nebo 0211 pro Ó. Pusťte levý Alt a dojde k propsání.

Jak se píše obrácený vykřičník?

Pro zápis obráceného vykřičníku musíme nejprve přepnout na anglickou klávesnici, což provedeme klávesovou zkratkou Alt+Shift. Poté použijeme opět ASCII kód, a to konkrétně kombinaci 0161.

By Rosenquist

Jak na svatební oznámení? :: Jak získat odkaz na Google formulář?
Užitečné odkazy