Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Kvíz Pro Děti?

Jak vytvořit kvíz pro děti?

Učitel si připraví či najde už připravený takzvaný „kahoot“ na serveru create.kahoot.it. Hra se spouští z počítače, který je připojení k dataprojektoru. Na něj se následně promítá prostředí kvízu – zadání, na které žáci odpovídají na počítači na stránce kahoot.it nebo v aplikaci na tabletu nebo mobilu.

Přečtěte si více

Jak naprogramovat AZ kvíz?



AZ kvíz, program :)

  1. Stáhni si tady ten program > http://uloz.to/…
  2. Nainstaluj, pak si otevři adresář do kterého sis to nainstalovala a otevři si v notepadu například textový soubor dějepis.txt.
Jak udělat testy online? Díky aplikaci Zondle (www.zondle.com) si můžete vytvořit test pro žáky zdarma a tím získat okamžitou zpětnou vazbu. Nepotřebujete k tomu žádné speciální vybavení ani dlouhodobou přípravu a znalosti. Test nebo hru máte připravené za několik minut a ihned je můžete použít v hodině.

Jak vytvořit kvíz v Kahoot?

Učitel si připraví či najde už připravený takzvaný „kahoot“ na serveru create.kahoot.it. Hra se spouští z počítače, který je připojení k dataprojektoru. Na něj se následně promítá prostředí kvízu – zadání, na které žáci odpovídají na počítači na stránce kahoot.it nebo v aplikaci na tabletu nebo mobilu. Jak udělat test v Powerpointu? V části Moje formuláře klikněte na +Nový formulář nebo +Nový kvíz a začněte vytvářet formulář nebo kvíz. Otevře se nové okno s prázdným formulářem a výchozím názvem („Formulář bez názvu“). Přečtěte si další informace o tom, jak vytvořit formulář nebo vytvořit kvíz.

Jak vytvořit test pro žáky?

Vytvoření účtu pro provádění testů

  1. Přihlaste se do počítače s operačním systémem Windows 10 ve verzi 1607 (výroční aktualizace)
  2. Přejděte do Nastavení – Účty – Přístup do práce nebo do školy a klepněte na tlačítko Nastavit účet pro provádění testů
  3. Vyberte účet pro provádění testů.
  4. Zadejte odkaz na stránku s testem.
Jak vytvořit online test pro žáky? Díky aplikaci Zondle (www.zondle.com) si můžete vytvořit test pro žáky zdarma a tím získat okamžitou zpětnou vazbu. Nepotřebujete k tomu žádné speciální vybavení ani dlouhodobou přípravu a znalosti. Test nebo hru máte připravené za několik minut a ihned je můžete použít v hodině.

V čem tvořit testy?

Microsoft Forms

Microsoft nezůstal pozadu ani ve tvoření dotazníků, ani kvízů, otázky je pak možno tvořit uzavřené i otevřené, povinné i dobrovolné. Data poté můžete převést do tabulky ve formátu . XLSX, anebo z nich můžete exportovat přehledný graf.
Jak vytvořit test v Google Classroom? Vytváření a upravování úkolů s kvízem

  1. krok: Vytvoření úkolu. Přejděte na classroom.google.com a klikněte na Přihlásit se. Přihlaste se pomocí účtu Google.
  2. krok: Nastavení kvízu ve Formulářích Google. Když vytvoříte úkol s kvízem, Učebna vytvoří pomocí Formulářů Google prázdný kvíz a připojí formulář k úkolu.

Podle toho, jak hrát kahoot?

Hru zahájí učitel pomocí svého zařízení připojeného k projektoru tím, že spustí test. Zobrazí se číselný PIN, který žáci zadají do svého zařízení. Pak zadají své jméno a čekají na spuštění. Učitel má na projektoru přehled přihlášených žáků (jména a počet).

By Denny

Jak sdílet kahoot? :: Jak udělat vlastni eshop?
Užitečné odkazy