Domovská stránka > J > Jak Udělat Kratke Video?

Jak udělat kratke video?

Video zastřihovač Filmigo nabízí výkonné nástroje pro úpravy videa. Můžete stříhat video po částech, sloučit obrázky z vaší galerie, komprimovat video bez ztráty kvality. Můžete také přiblížit nebo zrychlit video a vytvořit tak velmi zajímavé umělecké dílo.

Přečtěte si více

Jak udělat z videa fotku v mobilu?

Je to velice snadné:

  1. Otevřete na svém telefonu Galerii a požadované video.
  2. V dolní části obrazovky klepněte na Přehrát video.
  3. Poté se dotkněte obrazovky pro zobrazení ovládacích prvků
  4. Video v požadovaný okamžik pozastavte nebo jen klepněte v levé horní části obrazovku na ikonu zachycení snímku z videa.
Jak otočit video natočené na výšku? Z nabídky nahoře zvolte Nástroje a následně Efekty a filtry. Dále vyberte Efekty videa -> Geometrie a zde zaškrtněte políčko Převést (pokud má být otočení videa o 90, 180 nebo 270 stupňů) nebo Otočit, pokud si úhel chcete vybrat (POZOR na oříznutí videa).

Jak mám otočit video?

Jak otočit video v telefonu s Androidem

Z obchodu Google Play si zdarma stáhneme aplikaci Smart rotate video and Flip. Po instalaci a spuštění, aplikace zobrazí videa, která jsou uložená v telefonu. Vybereme video, které chceme otočit a jednou ze spodních šipek nastavíme o kolik stupňů chceme video otočit.
Tak jak otočit video na iphone? Přejetím prstem od spodního okraje obrazovky nahoru otevřete Ovládací centrum. Klepněte na tlačítko Zámek orientace na výšku a ujistěte se, že je vypnuté. Otočte iPhone nebo iPod touch na stranu.

Jak nastavit Reels na Instagramu?

Pro vytvoření stačí kliknout na ikonku pro přidání příspěvku v pravém horním rohu a následně vybrat Sekvence. Případně se na tvorbu Reels dostanete i přes Stories. Pak už můžete natáčet nebo přidat hotové video z galerie ve vašem chytrém telefonu, jen pozor na to, že obrázky přidat nejdou. Jak nahravat delsi videa na Instagram? Jak jistě většina z vás ví, tak Instagram videa do Stories limituje 15 sekundami, což některým uživatelům nemusí úplně dostačovat. Pokud se tedy rozhodnete pro nahrání delšího videa, jedinou možností je, abyste video „rozkouskovali“ na několik 15 sekundových, a poté je postupně do Stories nahráli.

Jak prodlouzit video?

prodloužit

Můžete taky použít jinou část klipu, a přitom zachovat jeho délku v projektu:

  1. V řezačce klipu podržte ukazatel nad klipem, až se změní na nástroj zkrácení .
  2. Přetáhněte vybranou část klipu doleva nebo doprava.
  3. Řezačku klipu zavřete stisknutím klávesy Return.
V čem upravovat videa zdarma? Editace videa
  • OpenShot Video Editor 2.6.1. zdarma.
  • Avidemux 2.8.0. zdarma.
  • MAGIX Video Easy - čeština 5 HD. zdarma.
  • Windows Live Essentials 2011. zdarma.
  • Shotcut 22.03.30. zdarma.
  • GOM Mix Pro. zdarma k vyzkoušení
  • Free Video Cutter Joiner 2022.1. zdarma.
  • VideoPad Video Editor 11.35. zdarma.

Jak Strihat videa na PC?

Windows Movie Maker – freeware

Program od Microsoftu najdete v balíku Microsoft Essentials. Video umí importovat (z různých zdrojů), stříhat, přidávat efekty, doplnit zvuky, popisky i titulky. Nechybí stabilizace obrazu se třemi předvolbami (dostupné pouze ve Windows 8).

By Matronna Siwani

Jak nastavit Outlook do iPhone? :: Jak sestříhat video v telefonu?
Užitečné odkazy