Domovská stránka > J > Jak Si Stáhnout Živou Tapetu?

Jak si stáhnout živou tapetu?

Import živých tapet

Odkaz vás přesměruje do Google Disku. Nelekněte se hlášky „Nepodporovaný typ souboru“, která se objeví v dolní části obrazovky. V pravém horním rohu tapněte na tři tečky a zvolte možnost Otevřít v aplikaci. Zobrazí se notifikace Příprava k exportu.

Přečtěte si více

Jak mít pohyblivou tapetu?

Pohybující se živé tapety na pc

Abyste mohli ve Win10 nastavit živou tapetu, je nutné stáhnout apku Lively. Tu najdete buď na oficiálním webu nebo rovnou ve Windows Store. Aplikace je zdarma, stačí kliknout na „Stahuj“.
Tak jak udělat hybajici tapetu? Chcete si vytvořit vlastní živou tapetu z oblíbeného videa? Využít můžete aplikace v Obchodu Play. Vyzkoušel jsem aplikaci Video Live Wallpaper od vývojáře Idutchsolutions. Prostředí aplikace nevypadá zrovna moc hezky a je spíše zastaralé, ale aplikace funguje, což je důležité.

Jak dát tapetu na počítač?

Klikněte pravým tlačítkem myši na ploše (desktop) a zvolte Přizpůsobit. Vidíte aktuální pozadí plochy – to výchozí, kterí si Windows10 nastaví sami. Vy si jej ale můžete změnit, stačí vybrat jeden z motivů nebo kliknout na Procházet a vybrat vaši tapetu – wallpaper – fotografii. Jak vytvořit živou tapetu pro Android? Pomocí aplikace Video Live Wallpaper Pro můžete vytvořit z Vašeho videa jedinečnou živou tapetu pro Váš tablet či smartphone s Androidem.

  1. Stáhněte si aplikaci Video Live Wallpaper pro do svého přístroje.
  2. Nastavte základní údaje pro své živé pozadí

Jak si dát video na tapetu iPhone?

Jak převést video na Live Photo na iPhonu nebo iPadu

  1. Přejděte do App Store a vyhledejte aplikaci IntoLive a stáhněte si ji.
  2. Spusťte aplikaci a udělte jí přístup k fotografiím.
  3. Klepněte na video, které chcete převést.
  4. Upravte video, jak chcete (korekce barev, rotace apod.)
A další otázka, jak nastavit video tapetu? Chcete -li tedy nastavit video jako tapetu, pořiďte klip a převeďte video na živou fotografii a poté pomocí něj nastavte obrazovku.

Jak si vytvořit vlastní Wallpaper?

Vytvoření tapety:

  1. Otevřete webovou stránku.
  2. Zvolte pole Map Location pro vyhledávání vlastního umístění nebo stiskněte tlačítko „Random“ pro náhodný výběr.
  3. Přesunutím kurzoru na obrázek telefonu můžete mapu přetáhnout do požadované polohy.
Když to vezmeme v úvahu, jak si dát na plochu video? Použijte video pro tapetu Android

Abyste mohli používat videa, budete si muset stáhnout aplikaci z obchodu Play, která se nazývá Video živé tapety . Tento velmi jednoduchý nástroj umožňuje přizpůsobte si tapetu snadno, úpravou duréese formát, A objem.

Jak dát více fotek na tapetu?

V tomto případě stačí, abyste jednoduše přešli do nativní aplikace Fotky a otevřeli si fotku, jejíž část budete chtít použít jako tapetu. Poté si ji přibližte a posuňte se tak, aby na výsledná fotografie, která se na displeji zobrazí, odpovídala tomu, co chcete mít na tapetě.

By Lovett

Kde stahovat zdarma hry PC? :: Jak převést playlist že Spotify do Apple Music?
Užitečné odkazy