Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Aplikaci Microsoft Store?

Jak stáhnout aplikaci Microsoft Store?

Získání aplikací z Microsoft Storu na počítači s Windows 10

  1. Přejděte na tlačítko Start a v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store.
  2. V Microsoft Storu přejděte na kartu Aplikace nebo Hry.
  3. Pokud chcete zobrazit více položek v jednotlivých kategoriích, vyberte možnost Zobrazit vše, kterou najdete na konci řádku.

Přečtěte si více

Tak proč mi nejde microsoft store?

Pokud máte potíže s otevřením Microsoft Store, zkuste to tady: Zkontrolujte problémy s připojením a ujistěte se, že jste přihlášení pomocí účtu Microsoft. Vyberte Spustit> Nastavení > Windows Aktualizovat > Vyhledat aktualizace. Jak opravit Microsoft Store? Nejprve se tedy přepněte do zobrazení dlaždice a přejděte přímo na »WSReset.exe«. Klikněte na dlaždici pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vyberte možnost »Spustit jako správce«. Volbu potvrďte kliknutím na »Ano«. Poté se v rámci Windows Store objeví zpráva, že mezipaměť byla vymazána.

Může se také zeptat, co se děje při instalaci programu do počítače?

Při instalaci operačního systému je ve vyhrazeném úložném prostoru (typicky pevný disk) vytvořeno příhodné prostředí (formátování disku, instalace zavaděče) a do něj je následně nakopírováno jádro operačního systému a další nutné součásti. Vše je nakonfigurováno tak, aby bylo možné operační systém snadno používat. Pokud jde o to, co znamená nainstalovat? instalace (činnost) – umístění, rozmístění, montáž, instalování inženýrského rozvodu do nějakého jiného technického zařízení (např. přívod plynu, rozvod vody, přívod elektrické energie, klimatizace a jiné vzduchotechniky v nějaké budově apod.)

Jak smazat systémové aplikace Android?

Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat“. Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání. Jak stáhnout android aplikace do PC? BlueStacks. BluesStacks je jedním z nejpopulárnějších řešení, jak si nainstalovat aplikace pro Android na Windows. Jeho ovládání je totiž velmi jednoduché, v základu simuluje klasický Android tablet.

Jak znovu nainstalovat Google Play?

Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně. Jak stáhnout WhatsApp? Chcete-li WhatsApp stáhnout:

Přejděte do obchodu Google Play a vyhledejte aplikaci WhatsApp Messenger. Klepněte na INSTALOVAT. Otevřete WhatsApp a pokračujte na další obrazovku odsouhlasením našich Podmínek použití. Zaregistrujte své telefonní číslo.

Jak najít Odinstalované programy?

Použijte profesionální software pro obnovu dat. Chcete-li obnovit odinstalované programy v systému Windows 10, můžete vyzkoušet aplikaci pro obnovu dat, abyste zjistili, zda může pomoci načíst instalační soubor exe programu. MiniTool Power Data Recovery je profesionální program pro obnovu dat pro Windows.

By Sabine

Jak stahovat aplikace z Google Play do PC? :: Kde stáhnout pisnicky?
Užitečné odkazy