Domovská stránka > J > Jak Stahovat Více Souborů Z Uložto?

Jak stahovat více souborů z Uložto?

Anonymní režim

V tom případě můžete použít ještě anonymní okno. Anonymní režim v Opeře a Chrome aktivujete klávesovou zkratkou CTRL+SHIFT+N pro Internet Explorer a FireFox je zkratka CRTL+SHIFT+P. Celkem tak budete moct stahovat až 8 souborů naráz.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak stáhnout voyo?

Manuál pro instalaci Voyo na Android TV

  1. Ovladač pro Android TV.
  2. Po spuštění Android TV zvolte Aplikace.
  3. Vyberte Stáhnout další aplikaci / otevřete Google Play Store.
  4. Do vyhledavače zadejte „voyo“.
  5. Vyberte Instalovat.
  6. Po instalaci můžete aplikaci rovnou Otevřít.
  7. Stažené VOYO.cz naleznete v aplikacích.
Jak stahovat videa z Primy? Otevřete aplikaci iPrima a tapněte na záložku Moje v dolním menu aplikaci (ikona s vašimi iniciálami) Tapněte na Můj účet a nastavení Tapněte na tlačítko Stahování videí Zvolte požadovanou kvalitu.

Jak stáhnout Voyo do mobilu?

Na chytrých televizích s operačním systémem Android TV si můžete Voyo stáhnout přímo v rozhraní Google Play. Kde stahovat filmy v 4K? Kam stahovat filmy v rozlišení 4K

  • Netflix. Netflix je jedním z prvních webů, které podporují streamování 4K videa, včetně vědy, thrillerů, dokumentů, komedií nebo akčních 4K filmů.
  • YouTube. YouTube je v současné době jedním z nejpopulárnějších webů pro sdílení videa.
  • Vudu. Vudu je dalším místem ke stahování 4K filmů.

Kde stahovat filmy v původním znění?

Naším oblíbencem je tradiční služba na ukládání i stahování Ulozto.cz. Díky tomu, že je to česká služba, tak i film a seriály najdete nadabované do češtiny, ale samozřejmě i v originálním znění s titulky. Na Uložto najdete filmy, seriály, mp3 hudbu, hry a vlastně všechno, na co si jen vzpomenete. Když to vezmeme v úvahu, kde stahovat programy? Uživatelé Windows 10 sice mají k dispozici Microsoft Store, zde ovšem nejsou dostupné všechny oblíbené aplikace. Proto existují specializované servery, umožňující pohodlné vyhledávání a stahování programů z jednoho místa. Mezi stálice na českém internetu patří Slunecnice.cz a Stahuj.cz.

Může se také zeptat, kde stáhnout hry na pc?

Proto stahuj hry jen z oficiálních obchodů a platforem, těmi jsou například Steam, Epic Games Store nebo Origin, případně Microsoft Store, XBox Live apod. Na mobilu pak stahuj hry pouze z App Storu nebo Google Play. Tak jak dostat film do telefonu? Nejlepší variantou, kde stahovat filmy zdarma, je dlouhodobě Uložto.cz. Stahovat můžete pohodlně na počítači, mobilu i tabletu. Celé stránky jsou uzpůsobeny pro všechny typy obrazovek a stahování je naprosto bezproblémové a pohodlné. Stahujete navíc úplně zadarmo i bez registrace.

Tak jak stahovat videa z youtube?

Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube“. Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

By Econah Hanser

Jak sledovat filmy v mobilu? :: Jak stáhnout film do PC?
Užitečné odkazy