Domovská stránka > J > Jak Stahovat Z Hbogo?

Jak stahovat z Hbogo?

Otevřete aplikaci HBO GO a vyhledejte film nebo seriál, který chcete stáhnout. V případě seriálu s více sériemi se přepněte do správně série. Klikněte na tlačítko Stáhnout jednotlivé epizody. Vyberte epizody, které chcete stáhnout.

Přečtěte si více

Kde se dají sledovat filmy zdarma?

Top 5 webů kde sledovat filmy online zdarma 2022

  • Kukaj.to – fantastická nabídka filmů a seriálů s dabingem i titulky.
  • Bombuj.si – super nabídka filmů s dabingem i CZ/SK titulky.
  • Sledujserialy.io a Sledujfilmy.io – skvělá nabídka všech žánrů
  • Najfilmy nabízí novinky i nemainstreamové kousky.
Kde sledovat dokumenty? Pro zpětné sledování dokumentů ze Zoomu, nebo seriálů z Coolu či Lovu je Play výborný.

Kde prehrat seriály?

Top 5 webů kde sledovat seriály online zdarma

  • Kukaj.io nabízí české i zahraniční seriály s dabingem i titulky.
  • Sledujserialy.io – skvělá nabídka nových seriálů
  • Najserialy.io – super nabídka seriálů s CZ dabingem.
  • Bombuj.si – skvělá nabídka hlavně novinek.
Jak koukat na Voyo? Ke sledování na Vaší chytré televizi je potřeba mít aktivní předplatné. Poté se stačí do aplikace přihlásit a už si můžete užívat zábavu s Vašimi oblíbenými tituly. Pokud aplikaci nemáte předinstalovanou od výrobce, proveďte instalaci aplikace dle návodu k vaší televizi.

Co se dá sledovat na Voyo?

V online streamovací službě Voyo najdete živé vysílání TV programů televize Nova (zpravodajství, seriály, sport, TV pořady), exkluzivně vysílané sportovní přenosy, prémiové kanály a kompletní videoarchiv produkce TV Nova (pořady, seriály apod.). Co mohu sledovat na Voyo? Dále speciální sekci s obsahem pro děti, sportovní přenosy i záznamy z kanálu Nova Sport 1 a Nova Sport 2, živé vysílání kanálů televize Nova, včetně prémiových kanálů Nova Sport 1 a 2, Nova International, Markíza International a Voyo dle aktuálních vysílacích práv, a kompletní archiv produkce TV Nova.

Jak stáhnout film z Netflixu Macbook?

Jak stáhnout filmy z Netflixu na Android a iOS

Jakmile otevřete aplikaci Netflix, ve spodní liště najdete ikonku stahování. V této sekci najdete již stáhnuté filmy a seriály, ale rovněž zde můžete vyhledávat nový obsah ke stáhnutí.
Jak se stahují filmy? Samotné stažení ale nelegální není, proto jsou stále velmi oblíbené servery pro sdílení dat, kde se ihned po odvysílání nových epizod objevují ke stažení. Českou jedničkou je stále Ulož.to, které nabízí pohodlné vyhledávání a také možnost sledovat videoobsah přímo na webu.

Jak stáhnout titulky z Netflixu?

Zamiřte tedy na web SubFlicks, který slouží především k tomuto jedinému účelu. Po kliknutí na možnost Choose Subtitle File vyberte na disku původní soubor s titulky SRT. Okamžitě je můžete stáhnout ve formátu DFXP po kliknutí na Download.

By Heber Tanen

Jak přehrát film? :: Jak sledovat filmy bez internetu?
Užitečné odkazy