Domovská stránka > C > Co Je Implement?

Co je Implement?

Implementace je proces uskutečňování teoreticky stanovené myšlenky nebo projektu za účelem jejího dalšího použití. Implementaci předchází analýza zadání, plánování postupu a očekávaných výsledků. Nesoulad mezi předpokladem a skutečností může být způsoben chybou implementace nebo chybou samotné metody.

Přečtěte si více

Co to je cynik?

Cynismus (z řec. κυνικός kynikós, kousavý < κύων kyón, pes) označuje původně životní postoj a myšlení antických kyniků. Dnes znamená cynik člověka, který jedná bezohledně a beze studu, který zraňuje city druhých, zejména zpochybňuje a zesměšňuje to, co druzí uznávají jako základní morální a lidské hodnoty. Co to je flegmatik? Flegmatik je jeden ze čtyř druhů temperamentu, stabilní introvert. Tělní tekutina, která ho podle starověkých názorů ovlivňuje, je hlen (řec. flegma, odtud název). Je obezřetný, rozvážný, spolehlivý, smířlivý, mírumilovný, vyrovnaný, klidný, umí se ovládat.

Co je to svědomitá?

Výrazy svědomitost, svědomitý jsou od slova svědomí odvozeny, jejich význam je však poněkud posunut směrem k výsledku. Původně snad znamenaly, že dotyčný "(koná) v souladu se svým svědomím", dnes se chápou především ve významu "(koná) co nejlépe, pečlivě" (opak: nesvědomitě). Co to znamená slovo? Slovo je skupina hlásek tvořící ustálený celek a mající určitý ustálený význam, je označované za jednotku slovní zásoby.

Co znamená slovo význam?

Význam v češtině označuje: to, co slovo, věta nebo text míní, co vyjadřuje čili referent („význam slova les“) závažnost nějaké události, tématu nebo osoby („významné ochlazení“). Když to vezmeme v úvahu, co znamená slovo sentimentalni? Sentimentální může znamenat citový, ale také rozcitlivělý nebo dokonce bolestínský a sebelítostivý. Často jako pejorativní označení kýčovité populární literatury, sentimentálních příběhů, které může čtenář lacino „prožívat“. Sentimentalismus se někdy používá jako označení romantické literatury, viz romantismus.

Co to je pokrytec?

Pokrytectví, též licoměrnost či přetvářka. Může se projevovat jako rozpor mezi vědomým chováním osoby a jejím vnitřním přesvědčením. Slovo pokrytec nalezneme už v Bibli např. ve starozákonní Knize žalmů a mnohem častěji v Novém zákoně. Také, co to je skeptik? Běžně se užívá označení skeptik pro osoby, které: mají nedůvěřivý postoj nebo smýšlení o všech nebo specifikovaných věcech, tvrdí, že pravdivé poznání je nemožné, všechno soustavně kriticky posuzují.

Jak se chová flegmatik?

Za flegmatiky máme lidi liknavé, klidné až apatické, kteří se do ničeho příliš nepletou. Částečně je to pravda, ale flegmatici jsou také velmi vytrvalí a systematičtí.

By Neri Moretta

Jak poznat jestli jsem cholerik? :: Jak se chovat ke zlým lidem?
Užitečné odkazy