Domovská stránka > J > Jak Spárovat Iphone S Notebookem?

Jak spárovat iPhone s notebookem?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi

  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.

Přečtěte si více

Co delat kdyz mi nejde App Store?

Pokud máte problém s aktualizací nebo stahováním aplikací z App Storu na iPhonu, iPadu nebo iPod touch, vyzkoušejte tyto postupy.

  1. Otevřete App Store a přihlaste se.
  2. Ruční aktualizace aplikace.
  3. Zkontrolujte způsob platby.
  4. Upřednostnění stahování
  5. Restartujte zařízení
  6. Kontaktování společnosti Apple.
Pokud jde o to, co se zablokovanym iphonem? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Co delat kdyz se vám zasekne iPhone?

Podržte tlačítko plochy a boční tlačítko nebo horní tlačítko, dokud se nezobrazí logo Apple. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple. Kolik stojí i music? Zápatí Apple

* Jen pro nové předplatitele. Po uplynutí bezplatného zkušebního období 149 Kč měsíčně. Tarif se automaticky obnovuje, dokud ho nezrušíš.

Co to je Apple ID?

Apple ID je váš osobní účet, se kterým se přihlašujete ke službám Apple, například App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime a dalším. Ke všem službám Apple se přihlašujete stejným Apple ID a heslem. Co je to iTunes? Význam: iTunes - multimediální přehrávač, knihovna médií, online rádio a aplikace vyvinutá společností Apple Inc. Používá se pro přehrávání, stahování a organizování hudby a videa na osobních počítačích s operačními systémy MacOS a Microsoft Windows.

Jak si koupit z iTunes hudbu?

Nákup hudby v iTunes na PC

  1. Otevřete iTunes.
  2. Z rozbalovací nabídky vyberte položku Hudba a na navigačním panelu klikněte na Obchod.
  3. Najděte skladbu nebo album, které chcete koupit.
  4. Kliknutím na cenu vedle skladby nebo alba položku zakoupíte.
  5. Nákup dokončíte přihlášením svým Apple ID a heslem. Potřebujete pomoc?
Jak dostat hudbu z iTunes do PC? Klikněte na Zakoupené (v části Rychlé odkazy) vpravo nahoře v okně iTunes Store. Na stránce Koupené klikněte vpravo nahoře na volbu Hudba, Filmy, TV pořady nebo Audioknihy. Zobrazí se zakoupené položky dostupné ke stažení.

Jak stahovat hudbu z Apple music?

Stahování hudby z Apple Music do iPhonu

  1. Stažení skladby, alba nebo playlistu: Podržte prst na položce, kterou jste přidali do knihovny, a pak klepněte na Stáhnout.
  2. Stahování veškeré přidané hudby: Přejděte do Nastavení > Hudba a zapněte volbu Automatická stahování.

By Simeon Downey

Jak si zaridit Wi-Fi doma? :: Jak zapnout iTunes?
Užitečné odkazy