Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Na Twitch?

Jak se připojit na Twitch?

Používání aplikace Twitch na Androidu

Po stažení aplikace Twitch pro Android se musíte přihlásit ke svému stávajícímu účtu na Twitchi, nebo si vytvořit účet nový. Díky účtu budete mít lepší přehled o všech sledovaných vysílajících uživatelích a navíc vás upozorníme vždy, když bude někdo z nich vysílat.

Přečtěte si více

Jak se stát moderátorem na Twitch?

Moderátora z uživatele uděláte tak, že do chatu napíšete /mod {uživatelské jméno}. Tyto příkazy vám umožní dočasně či natrvalo znemožnit uživateli psát a posílat zprávy do vašeho chatu. Jak získat diváky na Twitchi? Zadávejte správné kategorie a názvy vysílání na živé stránce svého řídícího panelu. Sledující tak vaše vysílání lépe najdou. Pokud máte i další sociální sítě jako je YouTube, Instagram, TikTok či Facebook, určitě své fanoušky pravidelně informujte, že jste také na Twitchi, ať vás začnou sledovat.

Jak začít se streamováním?

Z mobilního zařízení: Stáhněte si aplikaci Twitch pro iOS či Android a přihlaste se na svůj účet. Klepněte na ikonu profilu v levém horním rohu, pak klepněte na tlačítko Vysílat! (Go Live!) a začněte své první vysílání. Jak funguje Twitch? Twitch je něco víc než jen živá vysílací služba. Je to místo, kde mohou tvůrci jako vy sdílet věci, které mají rádi, s komunitou čítající miliony členů a také si najít místečko na internetu, které bude čistě vaše. Twitch je místem, kde se můžete nechat slyšet naživo, a to samé platí i pro vaše publikum.

Můžete se také zeptat, jak nastavit twitch studio?

Jak se zaregistrovat

  1. Přihlaste se na svůj účet na Twitch.tv.
  2. Otevřete adresu twitch.tv/broadcast/studio.
  3. Klikněte na Přihlásit.
  4. Pokud budete úspěšní, měli byste vidět potvrzení Jste přihlášeni.
Co dělá moderátor chatu? Naši moderátoři chatu se zabývají textovými online chaty na jedné nebo více online platformách sociálních komunit. Jejich cílem je zpestřit tyto komunity, stimulovat konverzace a kultivovat dlouhotrvající vztahy.

Tak jak smazat zpravu na twitchi?

Zprávy můžete odebrat kliknutím na uživatele a poté na symbol dočasného/trvalého zablokování nebo zadáním příkazu /timeout [sekundy] do pole chatu (pokud chcete zprávu vymazat) nebo /ban uživatelské_jméno, pokud chcete uživateli zablokovat přístup na kanál. Jak změnit nazev streamu twitch? Postup změny uživatelského jména:

  1. Nejprve přejděte na svoji stránku s nastavením a do pole zadejte požadované uživatelské jméno. Mějte na paměti, že změna uživatelského jména vyžaduje ověřenou e-mailovou adresu.
  2. Následně klikněte na tlačítko Ověřit a potvrďte svoji totožnost zadáním hesla.

Jak zvýšit sledovanost na Twitchi?

K otázce, zda jak získat více předplatitelů na Twitchi Okamžitě bude nejvhodnějším řešením koupit následovníky a názory Twitch. Většina kanálů používá tuto techniku ke zvýšení jejich viditelnosti na platformě, a tím těžit z rozvinutější publikum. Chcete-li mít stejný výsledek, stačí kontaktovat renomovanou službu.

By Annalee Cannistraro

Jak funguje Donate na Twitchi? :: Jak nouzově vypnout telefon?
Užitečné odkazy