Domovská stránka > J > Jak Obnovit Tiskárnu?

Jak obnovit tiskárnu?

V závislosti na modelu a ovládací tlačítka se postup může lišit.

  1. Zapněte tiskárnu a otevřete nabídku menu.
  2. Na navigaci v nabídce menu nastavení použijte směrové šipky.
  3. Přejděte na Nastavení zařízení a stiskněte OK.
  4. Nyní vyberte možnost Obnovit nastavení a stisknutím tlačítka OK, kterým spustíte obnovu.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, proč netiskne tiskárna hp?

Pokud produkt netiskne, vyzkoušejte následující řešení. Ujistěte se, že je produkt zapnutý a ovládací panel uvádí, že je připraven. Pokud na ovládacím panelu není uvedeno, že je produkt připraven, vypněte jej a znovu zapněte. Pokud ovládací panel uvádí, že produkt je připraven, zkuste úlohu znovu odeslat. Jak přepnout tiskárnu do režimu online? Vyberte Spustit > Nastavení > zařízení > tiskárny & skenery. Pak vyberte tiskárnu > Otevřít frontu. V nabídce Tiskárna zkontrolujte, že možnost Používat tiskárnu offline není zaškrtnutá.

Co dělat když nejde tiskárna?

Zkontrolujte, zda je tiskárna připojená k síti a nemá zapnutý off-line režim. Zkuste restartovat tiskárnu i počítač, odinstalovat a opětovně nainstalovat zařízení a ovladače. Pokud je tiskárna připojena přes USB kabel, zkontrolujte, zda je dobře zastrčený. Proč nejde spustit tiskárna? Pokud se tiskárna nezapne, nebo pokud se během předehřevu stále vypíná, nejběžnější příčiny jsou buď špatné napětí napájecího zdroje nebo prasklá pojistka.

Podle toho, co znamená když je tiskárna offline?

Pokud tiskárna nemůže komunikovat s počítačem, může se zobrazit se stavem offline. Co dělat když tiskárna netiskne barevně? Pokud nemůžete tisknout barevně z počítače se systémem Windows, odinstalujte a znovu nainstalujte software tiskárny. Tento krok přeskočte, pokud je tiskárna schopná tisknout barevně. Odeberte tiskárnu ze seznamu zařízení.

Jak vyčistit hlavu tiskárny HP?

Zvolte Nastavení / Ovládací panely / Zařízení a tiskárny - pravým tlačítkem klikněte na Vaší tiskárnu a zvolte Předvolby tisku. Obvykle úplně vpravo bývá záložka Služby nebo Údržba či Maintenance, na tu klikněte a zvolte čištění trysek tiskové hlavy. Proč tiskárna tiskne prázdný papír? Zkuste udělat kopii. Pokud nic nevyjede, máte prázdné tiskové hlavičky (cartridge) nebo to má tiskárna za sebou, protože náhradní tisková hlava (ten vozíček, kde jsou cartridge) je prakticky nesehnatelná a když sehnatelná, tak za takové peníze, že je lepší koupit novou tiskárnu.

Jak připojit tiskárnu přes Wi-Fi?

Pokud má vaše tiskárna displej, můžete v jejím nastavení přímo najít volbu WiFi připojení, vybrat bezdrátovou síť a tiskárnu k ní připojit. Buď budete moci zadat heslo přímo na displeji, nebo tiskárnu k síti připojit pomocí tlačítka WPS na WiFi routeru.

By Beaston Mitlesh

Jak připojit tiskárnu HP k internetu? :: Jak formátovat telefon?
Užitečné odkazy