Domovská stránka > J > Jak Spustit Soubor Iso Bez Vypálení?

Jak spustit soubor ISO bez vypálení?

Pokud potřebujete nástroj, který dokáže přímo otevřít iso bez předběžného spuštění v průzkumníku souborů, zkuste použít foobar 2000. Poznámka: Pokud je váš systém nižší než Windows 7, nelze ISO připojit pomocí výchozích nástrojů, proto byste měli použít nástroj pro virtuální disk, například Daemon lite.

Přečtěte si více

Také, jak vytvořit iso soubor ve windows 10?

Vytvoření souboru ISO pro Windows 10

  1. Na stránce pro stažení Windows 10 si stáhněte nástroj pro vytváření médií tak, že vyberete Stáhnout nástroj a potom spusťte nástroj.
  2. V tomto nástroji vyberte Vytvořit instalační média (USB flash disk, DVD nebo soubor ISO) pro jiný počítač > Další.
Jak si stáhnout hru? Kde stáhnout hry pro PC?Nejlepší platformy videoher pro PC
  1. Pára. Steam s největší pravděpodobností již znáte, pokud jste skvělí hráči PC, ale pokud uděláme žebříček nejlepších webů nebo platforem, Steam nemůže chybět, pokud jde o PC.
  2. Původ.
  3. bojová síť
  4. Compucalitv.
  5. Hry Torrenty.

Jak se stahují hry na PC?

Proto stahuj hry jen z oficiálních obchodů a platforem, těmi jsou například Steam, Epic Games Store nebo Origin, případně Microsoft Store, XBox Live apod. Na mobilu pak stahuj hry pouze z App Storu nebo Google Play. Pokud jde o to, jak nainstalovat cd? Záslepka je uchycena po stranách malými výstupky. Mírným tlakem z vnitřku počítače záslepku odstraníme. Instalovanou mechaniku zasuneme do takto vzniklého otvoru tak, aby nepřesahovala ven z počítače. Ke skříni počítače ji přišroubujeme všemi čtyřmi šroubky, které by měly být k CD mechanice přibaleny.

Lidé se také ptají, jak spustit hru bez dvd?

Hledáte-li jednoduchý, avšak i přesto výkonný nástroj pro práci s image soubory, můžete s tím přestat, DAEMON Tools je přesně to co hledáte. S jeho pomocí můžete pouhými několika kliky myší přiřadit image a spustit tak hru bez nutnosti použití originálního CD/DVD. Pokud jde o to, jak spustit virtualni disk? Pomocí vestavěného nástroje operačního systému Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 můžete připojit virtuální jednotku a otevřít obraz disku. V jiných případech je virtuální disk vytvořen aplikacemi třetích stran, například UltraISO, Daemon Tools Lite, Alkohol 120%.

Pokud jde o to, jak spustit cd bez mechaniky?

Vybrat si můžete z široké řady programů, my zvolili jednoduchý imgBurn (ke stažení ZDE). Je zdarma, snadno vytvoří ISO obraz CD, DVD, nebo Blu-ray disku a naopak umí na tato média z ISO obrazů vypálit. Napojit vytvořené ISO obrazy jako virtuální mechaniku umí samy o sobě i Windows 8. Může se také zeptat, kam se instalují hry ze storu? Všechny aplikace z Windows Store jsou tedy nainstalovány do složky WindowsApps, která je umístěna ve složce Program Files. Z bezpečnostních důvodů je však ve výchozím nastavení složka WindowsApps skrytá. A pokud přejdete do složky Program Files, neuvidíte to tam.

Kam instaluje hry Steam?

Hry se totiž ukládají pod Steam\SteamApps složku. Až později přišla možnost při instalaci alespoň zvolit kam se hra instaluje. Problém ale zůstával u již nainstalovaných her. Nová verze Steam klienta přichází s možností přesunout hru (instalační složku) kamkoliv budete chtít.

By Noletta

Jak se vyhnout dani z kryptoměn? :: Jak ovladat mobil z PC?
Užitečné odkazy