Domovská stránka > J > Jak Nastavit Profilovou Fotku Na Messenger?

Jak nastavit profilovou fotku na Messenger?

V prohlížeči začnete tím, že otevřete záložku vašeho profilu (je označená vaší fotkou). Pokud myší najedete na váš profilový obrázek, na spodní polovině kruhu se vám ukáže možnost „aktualizovat“. Když na ni kliknete, otevře se vám nabídka, kde si můžete vybrat z již nahraných fotek, nebo nahrát fotku novou.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak si pridat lidi na messengeru?

Osoba musí potvrdit své telefonní číslo v aplikaci Messenger, abyste ji mohli přidat jako kontakt prostřednictvím telefonního čísla.

  1. V Messengeru, klikněte na ikonu Lidé.
  2. V pravém horním rohu obrazovky klikněte na ikonu Přidat lidi.
  3. Klikněte na tlačítko Přidat (znaménko plus).
Jak nastavit Profilovku bez like? Když rozklikneš profilovku, tak bys tam někde měla najít možnost nastavit, kdo ji uvidí (respektive kdo ji může likovat atd.). Pokud to chceš zakázat všem, nastav tam "jenom já".

Jak si udělat profilovou fotku?

Klasické prostředí mobilního prohlížeče

  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno.
  2. Klepněte na svůj profilový obrázek a pak na změnit profilový obrázek.
  3. Vyberte fotku nebo přidejte rámeček.
  4. Zvolte fotku, kterou chcete použít. Pak klepněte na Použít tuto fotku.
Kam Messenger uklada Fotky? V horní části klepněte na ikonu vašeho profilu, dále vyberte Fotky a média a aktivujte přepínač Ukládat fotky a videa. Od této chvíle se budou automaticky stahovat do zařízení a vy k nim budete mít přístup prakticky v jakékoli situaci.

Jak smazat Profilovku na Messengeru?

Klasické prostředí mobilního prohlížeče

  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno.
  2. Klepněte na Fotky a pak vyberte album Profilové obrázky.
  3. Klepněte na obrázek, který chcete odstranit.
  4. Klepněte na Další možnosti a pak na Upravit.
  5. Klepněte na Odstranit.
Jak odstranit lidi z Messengeru 2021? Ve vztahu k zařízením Android je stejně snadné a snadné smazat stálého uživatele z Facebooku Messenger. Stačí provést tyto pokyny: Vyberte přednášku Co chcete smazat na Facebooku Messenger, stiskněte to nepřetržitě. Zobrazí se na kontextové kartě, která má několik možností, stiskněte odstranit.

Jak synchronizovat Messenger?

Nový nástroj najdete v záložce „Lidé“ v Messengeru, kde se vám objeví nad možností synchronizace kontaktů z telefonu nově i možnost propojit Messenger s Instagramem. Poté, co kliknete na tlačítko „Propojit s Instagramem“, Messenger automaticky přidá do své aplikace kontakty z Instagramu. Jak poslat odkaz na Messenger? V aktualizovaných mobilních aplikacích Messengeru narazíte na přezdívky, kódy a možnost jejich skenování Přezdívka je jméno, které si můžete sami zvolit a následně bude použito ve formě odkazu m.me/prezdivka. To je odkaz přímo do konverzace s vámi na Facebooku.

Pokud jde o to, jak vypnout reakce na facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na . Klikněte na Nastavení a soukromí a pak na Předvolby pro kanál příspěvků. Klikněte na Předvolby reakcí. Kliknutím na přepínač vedle možnosti U vašich příspěvků můžete tohle nastavení kdykoli vypnout.

By Marcellus

Jak vypnout lajky na Facebooku? :: Jak zmenit frekvenci RAM?
Užitečné odkazy