Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Https?

Jak vytvořit https?

Abyste mohli přejít s webem na protokol HTTPS, potřebujete SSL certifikát podepsaný nějakou autoritou. Certifikát slouží k potvrzení a prokázání identity webu počítači uživatele. Ten vydávají různé autority a jeho základní verze je dostupná také zdarma.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak nastavit ssl?

Jak nastavit HTTPS / SSL certifikát - kompletní příručka

  1. Vstupní požadavky.
  2. Připojení k webovému serveru.
  3. Přechod z HTTP na HTTPS.
  4. Najdeme soubory s virtual hosty.
  5. Nastavíme virtual host pro port 443.
  6. Pochopení principu toho, co budeme dělat a jak certifikát funguje.
  7. Získání privátního klíče a žádosti o certifikát.
Jak vybrat SSL certifikát? Pro zabezpečení webových stránek vaší firmy či e-shopu doporučujeme SSL certifikáty Thawte a GeoTrustu. Pro jednodušší webové projekty jsou vhodné certifikáty s doménovým ověřením (DV). Jejich výhodou je bleskové vystavení do několika minut.

Jak fungují SSL certifikáty?

Klient pošle serveru požadavek na SSL spojení, spolu s různými doplňujícími informacemi (verze SSL, nastavení šifrování atd.). Server pošle klientovi odpověď na jeho požadavek, která obsahuje stejný typ informací a hlavně certifikát serveru. Podle přijatého certifikátu si klient ověří autentičnost serveru. Kde koupit SSL certifikát? Doporučujeme řadu PositiveSSL certifikátů

Hledáte-li nejlevnější SSL certifikát pro HTTPS zabezpečení webových stránek, doporučujeme některý SSL certifikát z řady PositiveSSL, která nabízí nejlevnější SSL certifikáty pro jednu doménu, multi-doménové, WildCard a také zelené EV!

Kolik stojí SSL certifikát?

Typ certifikátuPlatnost 1 rok
bez DPHs DPH
SSL DV certifikátakční cena 300,- (600,-) / rokakční cena 363,- (726,-) / rok
SSL EV certifikát3490,- / rok4223,- / rok
SSL * certifikát2290,- / rok2771,- / rok
Proč mít HTTPS? HTTPS je rozšířený internetový protokol HTTP (Hypertext Transfer Protocol) s kouzelným písmenkem „S“ na konci, které znamená SECURE. Byl vymyšlen pro ochranu dat, která proudí od serveru k uživateli a zpět a zajišťuje, že jsou veškeré informace zašifrovány a nelze je tedy při odposlechu rozšifrovat.

Jak dlouho trvá vydání elektronického podpisu?

Jak dlouho trvá získání kvalifikovaného certifikátu? Po doručení objednávky (žádosti) na kontaktní pracoviště poskytovatele je kvalifikovaný certifikát vystaven na počkání. Lidé se také ptají, co to je ak čemu se používá ssl a ca? Důvěryhodný SSL certifikát je takový SSL certifikát, který pro Vás vystavila legitimní důvěryhodná certifikační autorita (CA). Použitím důvěryhodného SSL certifikátu si můžete být jisti, že se návštěvníkovi webu nezobrazí podobné varovné hlášky a upozornění, jak je tomu u nedůvěryhodných SSL certifikátů.

Co je to bezpečnostní certifikát?

Uchovává se ve speciálním formátu, který (kromě jiného) obsahuje informace o majiteli veřejného klíče a vydavateli certifikátu (tvůrci digitálního podpisu, tj. certifikační autoritě). Certifikáty jsou používány pro identifikaci protistrany při vytváření zabezpečeného spojení (HTTPS, VPN atp.).

By Cob

Jak převádět číslo do binární soustavy? :: Jak získat certifikát HTTPS?
Užitečné odkazy