Domovská stránka > J > Jak Přeložit Text V Mobilu?

Jak přeložit text v mobilu?

Stačí namířit fotoaparát mobilního telefonu na požadovanou cizojazyčnou frázi a na displeji se Vám přes původní nápis promítne překlad v češtině. Aplikaci Překladač Google můžete stáhnout pro Android i iOS. Funkce může fungovat i offline, pro vybraný jazyk si však musíte předem stáhnout databázi slovníku.

Přečtěte si více

Jak přeložit aplikaci pro Android?

aplikacepřekládat

Použití Překladu klepnutím

  1. Otevřete aplikaci s textem, který lze zkopírovat.
  2. Zvýrazněte text, který chcete přeložit. Kopírovat.
  3. Na aktuální obrazovce klepněte na Překladač Google .
  4. Vyberte požadovaný jazyk.
Lidé se také ptají, jak přeložit vyfocený text? Překládat vyfocený text umí Google Translate už delší dobu. Stačí v aplikaci text vyfotit, pak ho prstem zvýraznit a počkat si na překlad. V lednu Google uvedl také možnost překladu okamžitého (Word Lens): přeložený text na obrázku nahrazuje ten původní v reálném čase.

Jak přeložit PDF v mobilu?

Můžeme jej také použít s dokumenty v jiných formátech. Tuto funkci lze navíc použít také v systému Android. Můžete použít aplikaci Překladač Google nebo v prohlížeči, takže uvedený PDF můžete bez problémů přeložit také z telefonu. Jak přeložit Gmail v mobilu? Pokud si v nastavení, na záložce Laboratoř, aktivujete rozšíření „Překlad zprávy“, bude pro vás mnohem snadnější porozumět cizojazyčným e-mailům. Po aktivaci rozšíření byste si ještě měli v nastavení zvolit výchozí jazyk, do kterého e-maily překládat, typicky tedy čeština.

Jak stáhnout Google překladač do mobilu?

Vyhledejte pomocí klíčových slov „překladač google“ aplikaci v Obchod Play a klepněte na tlačítko Instalovat. Aplikace se do vašeho zařízení sama stáhne a nainstaluje. Poté ji můžete rovnou spustit. Jak prelozit aplikací? Přidání překladů aplikace

  1. Otevřete službu Play Console a přejděte na stránku Hlavní záznam v obchodu (Růst > Přítomnost v Obchodě > Hlavní záznam v obchodu).
  2. V horní části stránky klikněte na Přidat překlady a poté v rozbalovací nabídce vyberte Přidat vlastní překlad.

Jak přeložit aplikaci do češtiny?

Stačí, když do Google vyhledávače zadáte heslo „překladač google“, nebo „google translate“ a hned se zobrazí tabulka, kam stačí zadat slovo a jazyk. Stejně tak překlad usnadňují i další produkty z Google portfolia, jako prohlížeč Chrome a klávesnice Gboard. Může se také zeptat, jak nastavit automatický překlad? Můžete nastavit, zda Chrome bude nabízet překlad webových stránek.

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířené.
  4. V sekci Jazyky klikněte na Jazyk.
  5. Zaškrtněte nebo zrušte zaškrtnutí políčka Nabízet překlad stránek v jazycích, kterým byste nemuseli rozumět.

Jak kopírovat text z obrázku?

Extrahování textu z jednoho obrázku

  1. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a pak klikněte na Kopírovat text z obrázku.
  2. Klikněte na místo, kam chcete zkopírovaný text vložit, a stiskněte Ctrl+V.

By Anastatius Isham

Jak přeložit anglické titulky do češtiny? :: Jak přeložit PDF v mobilu?
Užitečné odkazy