Domovská stránka > J > Jak Hromadné Smazat Kontakty?

Jak hromadné smazat Kontakty?

Pokud chcete kontakty v koši smazat trvale:

  1. Jeden kontakt: Klepněte na kontakt Trvale smazat. Trvale smazat.
  2. Několik kontaktů: Podržte požadovaný kontakt a poté klepněte na ostatní kontakty. Klepněte na ikonu možností Trvale smazat. Trvale smazat.
  3. Všechny kontakty: Klepněte na Vysypat koš Smazat navždy.

Přečtěte si více

Podle toho, jak oznacit více kontaktů?

Vytvoření skupiny

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .
  2. Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Vytvořit štítek.
  3. Zadejte název štítku a klepněte na OK. Označení jednoho kontaktu štítkem: Klepněte na Přidat kontakt. . Vyberte požadovaný kontakt. Označení více kontaktů štítkem: Klepněte na Přidat kontakt. .
Jak mazat Kontakty na iPhone? Jakmile budete mít všechny kontakty určené ke smazání označené, tak stačí v levém dolním rohu rozkliknout ikonu ozubeného kola. Zde už stačí klepnout na tlačítko Smazat. Pro smazání stačí také stisknout klávesu Backspace.

Jak sdilet Kontakty Iphone?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud.
  2. Zapněte Kontakty.
  3. Až se zobrazí dotaz, jestli chcete Sloučit nebo Zrušit, vyberte Sloučit.
Kam se ukladaji Kontakty Iphone? Jděte do Nastavení → nahoře rozklikněte svůj profil → vyberte iCloud → a zde v seznamu potvrďte Kontakty. Tímto se vaše data synchronizují s vaším účtem, který můžete navštívit i na webových stránkách iCloud.com.

Jak smazat více kontaktů?

Když kontakt smažete, bude smazán na každém zařízení, které má v nastaveních iCloudu zapnuté Kontakty.

  1. V Kontaktech na webu iCloud.com klikněte na bočním panelu na skupinu Všechny kontakty a vyberte jeden nebo víc kontaktů, které chcete smazat.
  2. Stiskněte klávesu Delete a potom klikněte na Smazat.
Jak smazat vsechny kontakty? Stačí pro daný účet zapnout nebo vypnout Kontakty:
  1. Přejděte do Nastavení > Kontakty > Účty.
  2. Klepněte na účet s kontakty, které chcete přidat nebo odebrat.
  3. Když chcete kontakty přidat, zapněte Kontakty. Když je chcete odebrat, vypněte Kontakty a pak klepněte na Smazat z iPhonu.

Jak smazat všechny kontakty v iPhone?

Kontakty které chcete smazat vyberete tak, že vlevo vedle kontaktu kliknete na obrys kruhu. Krok 5: Poté vpravo nahoře klikněte na Actions a vyberte možnost Delete contacts, iPhone se Vás zeptá zda-li opravdu chcete smazat vybrané kontakty. Pokud ano, klikněte na Remove from my iPhone! Jak sdilet Kontakty? Klikněte na kartu Domů. Potom ve skupině Sdílet klikněte na Sdílet kontakty. Do pole Komu zadejte jméno příjemce zprávy s pozváním ke sdílení. Pokud chcete, můžete změnit předmět.

Jak přeposlat kontakt?

Jediné co můžete udělat, že otevřete app „Kontakty“, rozkliknete člověka, kterého chcete odeslat kontakt a dlouze podržíte prst na telefonním čísle. Vyskočí vám bublina, že tel. číslo bylo zkopírováno do schránky. Poté otevřete app „Zprávy“ (zprávy SMS), vyberete jedince, kterému ono tel.

By Starlin Herriman

Jak zrušit otevření souboru v programu? :: Jak zjistit formát disku?
Užitečné odkazy